zaterdag 3 november 2018

voetbalkooi op maat!

Foto 1: Een groot pannaveld, deze is 7.5 x 15 meter met kleine doelen. Dit type wordt ook vaak kleine voetbalkooi genoemd.


Voetbalkooien van SKWshop, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Hoge wanden, lage wanden, geluidsarm, fluisterstil. Met voetbal, basketbal, volleybal of tennis. Aan u de keuze. Wij denken graag met u mee, van begin tot eind. En ook als het geen opdracht wordt, we helpen u gewoon graag. Buitensport is onze passie.

Het verschil tussen een voetbalkooi en een pannakooi is het formaat en de afmetingen van de doelen. Bij pannavoetbal gaat het om de techniek, de bal tussen de benen van de tegenspeler doorspelen en het spel is uit. De zogenaamde panna knock-out. Indien dit niet gebeurt/lukt, wint diegen die het vaakst gescoord heeft in het afgesproken tijdsbestek. Pannasoccer gaat snel en partijtjes duren vaak ca. 10 minuten.

Voetbalkooien zijn groter en hebben meestal ook grotere doelen. Hierin wordt het gewone partijtje voetbal gespeeld. 3 tegen 3 of 5 tegen 5.


Foto 2: Afgebeeld een fluisterstille voetbalkooi model Premium in Amsterdam. De Security-staanders staan h.o.h. 1.25 meter geplaatst. Hierdoor ontstaat er een zeer geluidsarme en bijna onverwoestbare sportkooi.

De mogelijkheden zijn wat voetbalkooien dus bijna onbeperkt. Indien u voor een voetbal- basketbalcombinatie kiest hebben we 3 mogelijkheden:


  1. Een basketbalbord in een frame boven de doelen
  2. Onze volledig gelaste voetbaldoel basketbalcombinaties (de beste oplossing, als het om duurzaamheid en kwaliteit gaat)
  3. En voor pannakooien hebben we onze speciaal ontwikkelde pannadoel basketbal-combinaties. Deze hebben we alleen met kleine doelen. (Pannadoelen van 1.5 x 0.75 meter)Foto 3: Voetbalkooi Premium met het basketbalbord in een frame, de doelen zijn er los onder geplaatst. 


Foto 4: Een voetbalkooi model Premium met onze volledig gelast voetbaldoel basketbalcombinaties. Hier uitgevoerd met doelen van 2 x 2 meter. Diverse afmetingen zijn hier mogelijk.

Foto 5: Dit is de speciaal door ons ontwikkelde voetbal- basketbalcombinatie voor onze pannakooien en pannavelden
Speelvloeren:
Ook hier geldt dat we diverse mogelijkheden hebben.

  • kunstgras (foto 1)
  • op bestaande tegelvloeren, asfalt, of klinkers (foto 2 en 3)
  • rubberen gietvloer (foto 4)
  • uw bestaande harde vloer van een mooie coating en belijning voorzien (foto 5)
  • drainbeton - waterdoorlatend beton (foto 6)Voetbalkooi met basketbal en drainbeton als speelvloer. 


U ziet het, de mogelijkheden zijn legio, indien u interesse hebt of gewoon iets meer wilt weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op, we informeren u graag en ons advies is altijd gratis.
*Nog niet benoemd, maar vanzelfsprekend zijn ook overdekte sportkooien mogelijk :-)SKWshop.nl - Buiten de sterkste
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

050-2806970
info@skwshop.nl


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Concepttekening van een voetbalkooi uit onze Premium-serie zoals we binnenkort in Amsterdam gaan plaatsen en waarschijnlijk dezelfde in Vlaanderen. We houden u op de hoogte....
Geen opmerkingen:

Een reactie posten