zondag 25 november 2018

Fietsoverkappingen en fietsenrekken

Fietsoverkapping City in de dubbele uitvoering. Elegant, modern. Een aanwinst voor het buitenbeeld.

SEO, zoekmachine-optimalisatie... het houdt ons continue bezig, een hoge positie in ze zoekmachines is nu eenmaal een must voor een zichzelf respecterend bedrijf in deze tijd. Natuurlijk doen we ook best veel aan betaald adverteren, maar met onze fietsoverkappingen, rookoverkappingen, pannakooien en voetbalkooien, willen we ten allen tijd op pagina 1 staan in de zoekresultaten.

We zijn 2 plekken gezakt met de term fietsoverkapping en dus zijn we min of meer gedwongen, dit product/onderwerp op te nemen in dit blog.

Budget-oplossingen
Daarvoor hebben we onze fietsoverkapping model Karin, een absolute prijspakker als het om fietsoverkappingen gaat. Leverbaar vanaf een lengte van 4.3 meter, onbeperkt uitbreidbaar met lengtes van 4.3 m en ook in een dubbelzijdige uitvoering leverbaar.
Geleverd als bouwpakket, of volledig voor u gemonteerd.

Fietsoverkapping Karin, lengte 4.3 meter. Uitgevoerd met achterwand en 1 zijwand van polycarbonaat. Deze is al vanaf 819,00 ex btw verkrijgbaar 

Nog een prijspakker, onze Leipzig
Ook deze is leverbaar in een lengte vanaf 4.3 meter en net als bij de fietsoverkapping Karin, kunt u kiezen voor wel of geen achterwand en/of zijwanden. Ook deze is in een enkele en in een dubbele uitvoering leverbaar. Geleverd als bouwpakket, of volledig voor u geïnstalleerd. Ook deze is onbeperkt uitbreidbaar met delen van 4.3 meter.

Fietsoverkapping model Leipzig in de tweezijdige uitvoering, daarnaast is hier gekozen voor 2 zijpanelen van trapeziumplaat. Een bijzonder degelijke en duurzame fietsoverkapping voor zijn prijsklasse. Al vanaf 906,00 leverbaar

Onze top-aanbieding
Dat is onze fietsoverkapping BF1000, een fraai vormgegeven fietsoverkapping, afgewerkt met slagvast, uv-bestendig polycarbonaat. Leverbaar in een lengte vanaf 3 meter en uitbreidbaar met delen van 3 meter. Het mooie van deze fietsoverkapping is dat we deze tot een lengte van 9 meter, volledig gemonteerd kunnen leveren.

Onze BF1000, lengte 6 meter in de verzinkte uitvoering. Deze fraaie design fietsoverkapping kan ook gepoedercoat worden in een ral kleur van uw keuze. Al leverbaar vanaf 1695,00 

Slechts enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment fietsoverkappingen, we hebben ook nog het bovenaan dit blog afgebeelde model City en een aantal andere zeer fraaie oplossingen als het om overdekt fietsparkeren gaat. Indien u al onze mogelijkheden wilt zien ga dan naar SKWShop > fietsoverkappingen En bij vragen, bel of mail ons, we helpen u graag en offertes en vragen kosten u immers niets :-)


Misschien interessant..
En wist u dat onze BF1000, ook steeds vaker als rookabri ingezet wordt? Vanwege de transparantie en afmetingen in veel gevallen een ideale oplossing voor buitenroken. Voordelig bovendien.


Onze BF1000, ingezet als rookabri bij een welness centrum


Dit waren enkele voorbeelden, modellen uit ons ruime assortiment. Nu nog wat tekst aanpassen op onze website en we hopen dat Google dit dan weer waardeert, zodat we stevig op pagina 1 blijven staan van de zoekresultaten. We zij nu eenmaal zeer sterk in fietsoverkappingen en kunnen dat alleen maar laten zien als u (onze potentiële klant) ons daar kunt vinden. Er zoeken maar weinig mensen op de volgende pagina's.


De hartelijk groeten van echt #allesvoorbuiten, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

www.skwshop.nl  - Buiten de sterkste!
050-2806970Ook voor fietsenrekken bent u bij ons aan het juiste adres


Onze Spirit Steel fietsenrekken, geplaatst in onze design fietsoverkapping model LauraEn wat dacht u van onze Spirit Concrete, hier uitgevoerd in een fraaie gele ral kleur. Een vrolijke blikvanger voor uw buiten.

Fietsenrek Spirit Concrete, leverbaar in diverse lengtes en ral kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten