zaterdag 1 december 2018

Rookabri - rokersruimte Keulen, ook met trapeziumplaat

Rokersoverkapping - rookabri Keulen met gehard veiligheidsglas en trapeziumplaat


Rookoverkappingen uit de Keulen-serie, nog altijd een ideale oplossing voor bedrijven, industrie, mkb en verenigingen. Waarschijnlijk de mooiste in zijn prijsklasse en een product dat we met regelmaat promoten.


Gehard veiligheidsglas - meest verkocht
In 90% van de gevallen leveren we deze zeer fraaie rookabri's - rookruimtes voor buiten met wanden van gehard veiligheidsglas. Maar waar we minder promotie voor maken, gemaakt hebben is dat we deze ook met wanden van trapeziumplaat kunnen leveren.Ideaal als u de rookruimte bijvoorbeeld tegen een lelijke wand aan wilt plaatsen. Of gewoon de wand niet in het zicht wilt hebben van het gebouw. De afgelopen week hebben we drie rookoverkappingen uit deze serie geplaatst bij SAPA in Drunen en daar is bij twee van de drie gekozen voor een gedeeltelijk trapeziumplaat afwerking.Voor ons een mooie kans om dit (deze mogelijkheid) aan u te laten zien. Alle drie de overkappingen gepoedercoat in een fraaie diep-zwarte kleur.


Foto's
Op de foto boven aan dit blog, een uitvoering met 2 volledige wanden van trapeziumplaat en nog een klein segment naast de toegangsdeur.
Op de foto's onder:
De 1e een uitvoering met inloopopening en 1 wand van trapeziumplaat.
De 2e foto, de meest geleverde uitvoering, alle wanden van gehard veiligheidsglas. Deze rookabri-rookoverkapping heeft afmetingen 2 x 4 meter en is tevens voorzien van geïntegreerde zitbanken.


Rookoverkapping Keulen 3 x 1.5 meter met zitbank en 1 wand van trapeziumplaat ral 9002.Rookoverkapping Keulen 4 x 2 meter, met alle wanden van ESG veiligheidsglas, geïntegreerde zitbanken en een toegangsdeur.

Onze Keulen-serie, slechts 1 van onder vele mogelijkheden als het om rokersoplossingen gaat, maar een kampioen zijn zijn prijsklasse.
Zie voor al onze mogelijkheden onze website > rookoverkappingenEn verder afgelopen week...
Heeft onze Nynke een fantastisch blog geschreven als het om ons straatmeubilair van regeneraat gaat:  Reduce - re-use - recycle met SKWShop

Hebben we nog 1 probleem met de nieuwe website, we werken aan dit moment aan de oplossing en denken de komende week toch eindelijk een keer live te gaan.

Krijgen we er in januari weer een nieuwe collega bij,

En zijn de dames een middagje naar Amsterdam geweest :-)
-------------------------------------------------------------------------


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

www.skwshop.nl - Buiten de sterktse!
050-2806970Shoppen in Amsterdam, van links naar rechts: Karin, Kiowa en Nynke 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten