zaterdag 15 december 2018

Een mooi jaar voor SKWShopHet optuigen van de kerstboom op kantoor :-)


Het optuigen van de kantoor-kerstboom, de inluiding van het einde van het jaar.....
We kunnen bij SKWshop terugkijken op een mooi jaar, zowel zakelijk als op het personele vlak.
Nynke heeft afgelopen jaar ons team versterkt en in Januari begint Carla bij ons op de administratie. En ook hebben we op dit moment Kiowa 3 maanden als stagiaire.

We hebben veel mooie grotere en kleinere projecten  mogen uitvoeren en veel leuke nieuwe relaties erbij gekregen. Ook zijn er zaken fout gegaan, maar daar hebben we (gelukkig) weer van kunnen leren. Ons motto is nog altijd: "Geen zorgen." "U wordt een tevreden klant" en dat lukt gelukkig bijna altijd :-).

Samengevat, zonder teveel woorden, gewoon een goed, mooi en dynamisch (klinkt dan net even weer mooier als af en toe hectisch :-)) jaar.

Een paar kleine voorbeelden:


Succes
De introductie van onze ronde pannakooi Match is afgelopen jaar succesvol verlopen en ook met onze fietsoverkapping model BF1000, waar we extra op ingezet hadden is het bijzonder goed gegaan.


Fietsoverkapping BF1000, ook steeds vaker als rook abri ingezet. Deze fraaie overkapping is onbeperkt uitbreidbaar met delen van 3 meter.

Onze ronde pannakooi Match, wedstrijdformaat. OOk leverbaar in een gepoedercoate uitvoering.Minder succes (dan verwacht of misschien beter gehoopt).
De Smarties, betonnen straatmeubilair waar we ook stevig op ingezet hadden, is ons nog niet gelukt, maar omdat we 100% achter dit product staan, zetten we onvermoeibaar door. We vinden ze zelf gewoon veel te leuk.

Onze Smarties, leverbaar in diverse kleuren en doordat deze van beton zijn, zijn ze zeer duurzaam en ook nog eens verrassend voordelig. We verkopen deze met regelmaat, maar denken dat gezien de prijs en kwaliteit, ook gewoon nog niet genoeg potentiële klanten dit product kennen.
De potlood antiparkeerpalen, we vinden dit zelf de leukste van Nederland en hebben deze op een paar locaties staan. Maar onze doelstelling/verwachting was hoger en in 2019, gaan we ook hiermee vrolijk verder, als het om de promotie van deze parkeerpalen gaat. Wij denken gewoon dat nog niet genoeg potentiële klanten en architecten deze parkeerpalen kennen en dit een potentieel succesnummer is.


Dit is toch gewoon de leukste parkeerpaal van Nederland als het om overgangen bij basisscholen, zwembaden, kinderopvang e.d gaat? 

Helaas, of misschien wel gelukkig is niet alles voorspelbaar, en dat is wat voor ons ondernemen zo leuk maakt. Ieder dag anders, altijd weer nieuwe plannen en ideeën, de ene keer met succes en de andere keer iets minder (of een flop :-)).2019
Ook voor komend jaar hebben we weer veel plannen, zo willen we volgend jaar actiever de wereld van de calisthenics en buiten fitness in gaan.
Zullen we er ook een paar kleinere specialistische websites naast gaan opzetten (Net als een Cool Blue dat doet).
En hebben we op dit moment 2 groepen Master studenten bij ons rond lopen die beide een onderzoek bij ons doen en straks met (hopelijk) mooie adviezen komen voor de ontwikkeling van SKWshop.

De mooie feedback die ze ons direct al gegeven hebben is dat ze het geweldig vinden ergens te zijn, waar niet de winstmaximalisatie op 1 staat, maar duurzaamheid en plezier!
Geheel volgens het Germaanse model. (Familiebedrijf-principe vs het Angelsaksische model)

Dus ook voor volgend jaar hebben we weer genoeg te doen.Voor ieder die we niet meer spreken of zien, alvast, hele fijne kerstdagen en een goed en gezond uiteinde toegewenst!De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

050-2806970

SKWshop.nl - Buiten de sterkste

Het resultaat :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten