woensdag 2 januari 2019

Pannakooi en pannaveld nog steeds voor actieprijzen!

Ook in 2019 de laagste prijsgarantie op pannakooien en pannavelden uit onze populaire Premium-serie

We houden de prijzen laag! Ook in 2019 bent u bij ons weer verrassend voordelig uit als het om vandalisme- en geluidsarme pannakooien en pannavelden uit de Premium-serie gaat.
Leverbaar in diverse afmetingen en wandhoogtes.

Deze duurzame pannakooien zijn opgebouwd met Security staanders, scheiding van de wanden m.b.v .kunststof en als bevestiging een doorlopende strip. De wanden zijn van volbad verzinkte staafmatten na het lassen en daarom geven we maar liefst 20 jaar garantie op doorroesten.

Ook in 2019 geven we de laagste prijsgarantie, op onze Premium-serie!
Geldig voor gelijkwaardige producten!

SKWshop, de sterkste in pannaveld en pannakooi op maat!
Ook voetbal- basketbalcombinatie mogelijk.


Pannakooi - basketbalcombinatie 7.5 x 15 meter met onze volledig gelaste VBC160 units


Onze pannakooi - basketbalcombinaties met onze pannadoel- basketbalunit met oversteek


Liever overdekt? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden. We denken met u mee van begin tot eind en vragen en offertes kosten u immers niets, we helpen u graag. Zodat u zeker weet dat u datgene aanschaft, waar u later geen spijt van krijgt. Denk aan overlast, gevaarlijke situaties e.d.Een overdekte pannakooi met wanden van 3 meter hoog en daarboven een net van duurzaam geknoopt Pe met maas 120 x 120mm.

Als vaker aangegeven, sport moet voor ieder kind toegankelijk zijn, spelen en sporten is goed voor de gezondheid en socialisatie. Daarom houden we de prijzen voor plein- en straatsport artikelen laag.
Ieder kind heeft recht op spelen-sporten in een veilige omgeving.

Als in overweegt een pannakooi of pannaveld aan te schaffen, is het overwegen om een offerte bij SKWshop.nl aan te vragen absoluut de moeite waard. De mogelijkheden zijn legio.


Voor een vrijblijvende offerte, zie > pannakooi - pannaveld Premium 


Speelondergronden:
Ook dan hebben we diverse mogelijkheden:
Drainbeton, rubberen tegels, gietvloer, kunstgras, vloercoating..

Harde ondergrond!
Maar... voor een speelvloer is een goed gelegde tegelvloer meestal meer dan voldoende, panna-voetbal is tenslotte een variant op het vroegere straatvoetbal, toen er nog gewoon een paar jasjes neergelegd werden om al;s doel te dienen.
Tegenwoordig is er zoveel verkeer dat dit helaas niet meer mogelijk is en daardoor zijn de sportkooien en pannakooien eigenlijk een beetje ontstaan.
Het spelplezier wordt absoluut niet verhoogd door een andere ondergrond. Natuurlijk verdienen we graag geld, maar niet als het niets toevoegt.

Cruyff zei tenslotte ook niet voor niets, dat ieder kind op straat (harde) ondergrond zou moeten leren voetballen :-)


Wanneer wel kunstgras:
Voetbalverenigingen kiezen wel vaak voor kunstgras, logisch omdat dan de selectie er op kan trainen.

En wil je optisch het pannaveld of de pannakooi opleuken en toch een vloer en belijningen in het speelveld, dan is coating van de bestaande ondergrond een uitstekende en voordelige keuze. Zie de pannakooi met basketbal eerder in dit blog met de rode speelvloer :-)De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte

Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes, we helpen u graag.
www.skwshop.nl - Buiten de sterkste
050-2806970
7.5 x 15 meter pannakooi - basketbal combinatie met iets grotere doelen. Onze volledig gelaste voetbaldoel - basketbalcombinaties VBC160 met doelen van 2 x 2 meter.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten