zaterdag 26 januari 2019

Calisthenicstoestel Petum

Calisthenicstoestel Petum in de sneeuw

Afgelopen week hebben we weer een mini calisthenics-park ingericht. Deze keer in Amsterdam, ondanks de sneeuw zijn we doorgegaan met de montage. Chapeaux voor onze mannen die even doorgebikkeld hebben.

Deze keer ons kleinste toestel, de Petum. Uitgebreid met parallel bars en een sit-up bench.
We hebben afgelopen jaar Nijmegen, Amersfoort, Groningen en Amsterdam voorzien van een calisthenicspark en gaan dit jaar de promotie-activiteiten intensiveren. We hebben het kwalitatieve topsegment en onze monteurs zijn nu volledig ingeleerd, zodat we goed de montagetijden kunnen inschatten en onze klanten een scherpe prijs kunnen bieden. Snel en efficiënt een park plaatsen/monteren.


Calisthenics Groningen

Calisthenics Amersfoort

De Revolution-lijn van SKWshop
  • bijna iedere ral kleur mogelijk
  • de dikste materialen die de markt te bieden heef
  • desgewenst voorzien van uw logo/tekst
  • altijd weer uitbreidbaar
  • voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.
Het kwalitatieve topsegment als het om calisthenics-toestellen gaat. We zijn best een beetje trots dat we dealer zijn van deze lijn toestellen.

Indien u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag en ons advies is altijd gratis :-)Calisthenics Nippur S in Nijmegen

En verder..
Werken we volop aan het verwijderen van de laatst bugs uit de nieuwe website.. We hebben door te kiezen om de nieuwe site te lanceren een paar risico's genomen en ervoor gekozen om de laatste kleine punten te verbeteren terwijl we ermee online zijn. Zo gaf de browser Internet explorer nog een storing en waren sommige producten verdwenen. Zoals het er nu uitziet zijn de komende week alle restpunten opgelost en hoeven we niet meer terug naar de oude website. Dit hebben we wel even overwogen. Als een browser niet 100% werkt kost dit ons nu eenmaal bezoek en klanten.

De laagste prijsgarantie
Houden we als al eerder geschreven ook voor 2019 de laagste prijsgarantie erin voor onze Premium-serie pannavelden en pannakooien. Een product waarin we misschien wel de sterkste van Nederland (en België) mee zijn.
Pannakooi Premium leverbaar in bijna iedere afmeting en wandhoogtes. Vandalisme en geluidsarm. Opgebouwd met onze security-staanders. 


pannakooi Premium 5 x 10 meter


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

www.skwshop.nl - buiten de sterkste
050-2806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten