zaterdag 19 januari 2019

Parkbank model Toronto en meer...

Onze nieuwste assortimentsuitbreiding. Design parkbank Torornto

SKWshop, continu in beweging
Op dit moment wordt er hard gewerkt om de laatste "bugs" (schoonheidsfoutjes) uit de nieuwe website te halen.
Maar de feedback die we krijgen over de afbeeldingen, de snelheid en de uitgebreide winkelmand zijn eigenlijk alleen maar positief.
We moeten nog een paar producten verwijderen, een paar nieuwe foto's uploaden en moet de koppeling met het facturatie-gedeelte nog iets aangepast worden, en dan kunnen we ook met Payt gaan samenwerken. Verdere automatisering financiƫle stromen.


Nieuwe producten:
We hebben al weer een zeer fraaie design parkbank toegevoegd. Parkbank Toronto. Zeer fraai vormgegeven straatmeubilair, leverbaar met leuning en zonder leuning en tevens hebben deze fraaie parkbanken de mogelijkheid om aan beide zijden een fiets te parkeren.
*Zie ook afbeelding boven aan dit blog.

Parkbank Toronto zonder leuning


Rookabri's
Als bekend heeft SKWshop misschien wel het meest ruime assortiment als het om rookabri's en rookoverkappingen gaat.
Maar omdat onze fietsoverkapping BF1000, steeds vaker als rookabri ingezet wordt hebben we dit product naast de categorie fietsoverkappingen nu ook in de categorie rookoverkappingen staan.
En... zijn we begonnen met het adverteren in Google Shopping met deze overkapping als rookabri.
De BF1000 is nog altijd de meeste populaire overkapping uit ons assortiment.(En eigenlijk ook wel een beetje logisch, want we houden de prijzen bijzonder scherpen kunnen deze zeer snel leveren en is deze ook nog eens bijzonder fraai om te zien).


Rookabri BF1000. Afmetingen ca 3 meter lang en 2.2. meter diep.


Pannakooi model Premium
Leuk nieuws voor wie in 2019 een pannaveld of pannakooi wil kopen:
We houden de laagste prijsgarantie voor onze populaire Premium-serie pannavelden en pannakooien erin.
Onze geluids- en vandalisme-arme pannakooien. Leverbaar in bijna alle afmetingen, wandhoogtes en kleuren en desgewenst met basketbal erin.
Dus als u overweegt een pannakooi te kopen, is het vragen van een vrijblijvende offerte,ook in 2019 bij SKWshop, absoluut de moeite waard! We hebben nu eenmaal een passie voor plein- en straatsporten en houden daarom de marges laag.
Ieder kind heeft toch recht op gratis sporten en spelen niet waar? Gezond en socialiserend.Pannakooi Premium 5 x 10 met leunprofielenPannakooi Premium 5 x 10 overdektDe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes

www.skwshop.nl - Buiten de sterkste!
050-2806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten