zaterdag 5 januari 2019

Basketbalpaal kopen?

Basketbalpaal Rothe Fixed van rvs, onze meest verkochte, met op de achtergrond onze mini voetbalkooi met basketbal. Ook in Amsterdam


Basketbalpalen voor de buitenruimte. Vaststaande basketbalpalen. Assortimentsuitbreiding.

We hebben weer een fraaie basketbalpaal toegevoegd aan ons assortiment. Zoals vaker, krijgen we een klantvraag en besluiten we om het gevraagde product dan te gaan produceren.
Ons motto is nog altijd: "We denken graag met u mee, van begin tot eind en ons advies is altijd gratis."

Deze keer kregen we van de Gemeente Amsterdam de vraag of we naast de pannakooi en voetbalmuur ook een basketbalpaal met aan beide zijden een basketbalbord konden produceren. Vandalisme-arm natuurlijk, want deze moest in de openbare ruimte komen te staan.

Enthousiast hebben we een tekening gemaakt en de basketbalpaal geproduceerd, na plaatsing vonden we dit zelf zo'n leuk product, dat we deze per direct in ons assortiment opgenomen hebben.(Zie 1e afbeelding onder).

Deze nieuwe basketbalpaal is voorzien van 2 antivandaal basketbalborden 120 x 90 cm en de paal zelf is van volbad verzinkt staal 150 x 150 mm.
Voor de basketbalborden geldt dat we deze leveren in iedere ral kleur, zonder meerprijs en voor de staander geld:

  • verzinkt
  • in ral kleur naar keuze (meerprijs slechts 100,00)De nieuwe duo basketbalpaal, deze is zwart gecoat met 2 groene borden. Amsterdam.


Het ruimste assortiment!

Hiermee hebben we misschien al wel het ruimste assortiment als het om vaststaande basketbalpalen voor de buitenruimte gaat. Van recreatiepaal, tot wedstrijdformaten, vast en uitneembaar en in hoogte verstelbare basketbalpalen. Voor ieder plein een passende oplossing!


Compleet!

Ons assortiment is compleet! De enige variant die we nog toevoegen, deze zijn we op dit moment aan het produceren, ook op klantvraag, is een uitvoering van deze nieuwe duo-basketbalpaal met de basketbalborden naar keuze op 2 verschillende hoogtes en optioneel uitgevoerd aan 1 zijde met een basketbalbord van wedstrijdformaat. (Deze leuke aanvraag hadden we van een architect gekregen)

Voor wie een basketbalpaal wil kopen voor een speel of schoolplein is bij SKWshop.nl dus absoluut aan het juiste adres.Onze professionele basketbalpalen voor het pleintjes basketbal, de nieuwe Olympische sportNieuwe website

En verder zijn we volop bezig met het optimaliseren van de nieuwe website. Er ontbreken nog wat afbeeldingen en een aantal interne links moeten we nog corrigeren. Maar we hopen dat u de voordelen van een hogere snelheid en een uitgebreidere winkelmand al merkt.

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Een vliegende start in 2019 :-)


Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.
www.skwshop.nl - buiten de sterkste!
050-2806970Montagefoto van de pannakooi in Amsterdam met de pannadoelen in dezelfde kleur als de basketbalborden. Want ook als het om pannakooien gaat zijn we waarschijnlijk de sterktse in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten