zaterdag 10 november 2018

Als fietsoverkapping, rookabri en nu ook als dugout
Onze fietsoverkapping, annex rook abri BF1000, ingezet als dugout


Fietsoverkapping BF1000, de zeer fraai vormgegeven en duurzame prijspakker van SKWshop, nu ingezet als dugout.
De vraag kwam van vv QVC: "kunnen jullie ons helpen?" "De huidige dugout is afgekeurd en we zijn met spoed een oplossing nodig."

Jazeker konden we helpen :-)

Alleen niet direct met een dugout. Op onze dugouts zit een levertijd.. maar de vereniging had haast en op onze BF1000 fietsoverkapping, die ook regelmatig als rookoverkapping ingezet wordt, is als je er goed naar kijkt, ook zeer geschikt als dugout, zit geen levertijd. Althans nauwelijks..

Zeer snelle levering
We produceren de bogen van deze overkapping altijd op voorraad en kunnen we in de verzinkte uitvoering (er hoeft dan niets naar de poederoater) zeer snel leveren en monteren.
Daarnaast heeft deze een grote diepte en geeft dus ook nog eens veel meer bescherming dan een gewone dugout tegen de weersomstandigheden.

Superleuk dat we hen op deze manier hebben kunnen helpen..
*En wist u dat deze overkappingen ook wel ingezet worden als overdekte zitplaats voor rolstoelgebruikers langs de lijn, ideaal door de diepte van deze overkapping.


Onze BF1000, hier in de 3 meter uitvoering, verzinkt als fietsoverkapping.

En hier bij een Wellness Centrum ingezet als rook abri cq rookoverkapping. Deze is gepoedercoat, bijna iedere ral kleur is mogelijk


Onze BF1000 overkappingen multifunctioneel inzetbaar, duurzaam en nog altijd voor speciale actie-prijzen. Onbeperkt uitbreidbaar met aanbouwdelen van 3 meter.


En verder...
Zijn we bij de contracttekensessie va de Framevoetballers van Kids United geweest, Hans Nijland heeft met iedere speler een contract getekend. Framevoetbal in Groningen, een initiatief van Margiet en Onno Kukler van Kids United, het G-team van FC Groningen en de contributieloze sportvereniging voor minder valide jongeren.

Frame voetbal, geweldig, kinderen die anders nooit zouden kunnen voetballen, kunnen nu met aangepaste sport rollators, iedere week een potje voetballen. Met als kers op de taart een contract van FC Groningen ;-).
Blij dat we hier een steentje aan hebben bij kunnen en mogen dragen.

Hans Nijland tekent de contracten.Het hele trotse team op de foto met Hans Nijland en Sergio Padt, de ambassadeur, die zich vrijwillig tomeloos inzet voor Kids UnitedOnze mini tribunes, nu ook met rolstoelplekken
En omdat we als onderwerp van onze BF1000, die ingezet kan worden als overdekte toeschouwersplek voor rolstoelers, naar Kids United, een sportvereniging voor minder validen gaan. Sluiten we dit blog af met de nieuwste uitvoering van onze mini sport tribune die nu uitbreidbaar is met zitplekken voor rolstoelers :-)Onze mini tribune, uitgevoerd met 3 rijen en op de voorgrond het plateau waar rolstoelers eenvoudig plaats op kunnen nemen.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes, we helpen u graag.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste!
050-2806970

Onze BF1000 als fietsoverkapping met een lengte van 9 meter, gepoedercoat in een fraaie zwarte ral kleur


Geen opmerkingen:

Een reactie posten