zaterdag 23 maart 2019

Boombanken Kopen? SKWshop natuurlijk

Ronde boombank Festival, het kwalitatieve topsegment

De boombanken van SKWshop. Net als voor onze picknicksets en parkbanken geldt dat we ook hier diverse mogelijkheden hebben. Boombanken met rugleuning,boombanken zonder rugleuning, rond, vierkant, van regeneraat of van staal of rvs.
In dit blog laten we een paar van onze mooiste modellen zien.....1.Boombank model Yuvar

Een prachtig vormgegeven combinatie van staal en hout. Deze heeft een binnendiameter van maar liefste 200 cm en is leverbaar in bijna iedere ral kleur.
Boombank Yuvar is volledig rond en deze wordt in segmenten geleverd welke eenvoudig in het werk geschakeld kunnen worden. De zitting is van duurzaam FSC-hout.

Ronde boombank model Yuvar, een aanwinst voor de buitenruimte2. Boombank (parkbank) Rest

Nog een bijzonder fraaie boombank (parkbank) uit ons assortiment is model Rest. Deze is zowel per segment te plaatsen als losse parkbank of door te schakelen zodat er een volledig ronde boombank ontstaat. Bijzonder fraai Italiaans design en leverbaar in diverse fraaie ral kleuren. Leverbaar in een uitvoering met rugleuning en in een uitvoering zonder rugleuning.


Afgebeeld een aantal segmenten in een S-vorm opgesteld. Deze bijzonder fraaie parkbank kan onbeperkt geschakeld worden en is een een naar binnen en naar buiten gebogen uitvoering leverbaar.


3. Boombank Festival

De derde die we even willen laten zien is onze Engelse Festival boombank. Qua materiaalgebruik misschien wel de meest vandalisme-bestendige boombank in ons assortiment en behoort deze ook tot de meest vandalismebestendige die de markt überhaupt te bieden heeft. Ook deze is leverbaar in een uitvoering met rugleuning en in een uitvoering zonder rugleuning.
Daarnaast leveren we deze met een binnendiameter van 1200 mm en 1800mm.
Deze boombank is zeer fraai om te zien en heeft een uitstekende zit.
Door de geharde polyester poedercoating waarmee deze boombanken afgewerkt zijn, hebben water en vuil nauwelijks van op deze banken


Boombank Festival, deze staat in Groningen. Op de foto boven aan dit blog ziet u de grote D 1800 mm uitvoering van deze bijzonder duurzame en vandalismebestendige boombank. Deze boombanken zijn ook in een rvs uitvoering leverbaar.


Voor ons hele assortiment boombanken en parkbanken, bezoek dan de website van SKWshop > straatmeubilar en bij vragen, bel of mail, we helpen u graag.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

050-2806970
www.skwshop.nl

Nieuw in het assortiment! 
Afzetbollen, sierbollen. Diverse kleuren, afwerkingen en diameters. Bijzonder fraai om te zien en voor een scherpe prijs. SKWshop.nl, continu in beweging :-)


Afgebeeld de gehamerde uitvoering van de nieuwe afzetbollen in ons assortimentGeen opmerkingen:

Een reactie posten