zaterdag 2 maart 2019

Pannaveld montage, basketbalpalen en de SKW-bokaal

Onze jongens leggen de laatst hand aan een pannaveld uit onze Premium-serie met kunstgras in Leiden


Leiden

Ook afgelopen week hebben we weer een mooi pannaveld opgeleverd in Leiden. Wederom een pannacourt uit onze populaire Premium-serie, waar we nog altijd de laagste prijsgarantie op geven.
Deze heeft afmetingen 7.5 x 15 meter, achterwanden 3 meter hoog en de lange wanden 1 meter. Als toegang een overstap en daarnaast is er gekozen voor een Multiplay kunstgras speelvloer.
Als vaker gemeld is een goed gelegde tegelvloer een prima speelvoer voor een pannaveld of pannakooi en is kunstgras misschien wel mooi, maar niet nodig voor sportief plezier op uw speel of schoolplein.  Pannavoetbal is tenslotte een variant op straatvoetbal.

Een mooi eindresultaat. Onze Premium-serie pannavelden en pannakooien, nog altijd de beste koop! Leverbaar in bijna iedere afmeting en wandhoogtes tot maar liefst 4 meter.


Zandgevuld Multiplay kunstgras, nauwelijks onderhoud en bijzonder degelijk en duurzaam
Ook basketbal groeit...

Pannasoccer, nog altijd razend populair dus....en we zien nog steeds een toename in het aantal pannakooien en pannavelden. Mooi om te zien dat meer en meer scholen, wijken, campings (blijven) investeren  in sportief spelplezier voor onze jeugd.
Maar dit geldt niet alleen voor pannakooien en pannavelden, ook basketbal lijkt een comeback te maken. En zije we een toename in het aantal basketbalpalen die we verkopen en plaatsen.


Onze basketbalpaal model Profi met wedstrijdformaat basketbalbord. Hiermee gaan we weer 4 pleinen in Utrecht inrichten.

Om deze reden hebben we ons assortiment basketbalpalen recent uitgebreid met een duo basketbalpaal voor speel en schoolpleinen.


Onze nieuwe duo basketbalpaal. Bijzonder leuk op schoolpleinen. Leverbaar in diverse kleuren en voorzien van geluidsarme en vandalisme-arme basketbalborden. Op de afbeelding de basketbalborden op dezelfde hoogte, maar we kunnen deze basketbalpaal ook met verschillende bordhoogtes leveren.SKW-bokaal

Ook zijn we afgelopen week begonnen met de aanzet tot het organiseren van een leuk voetbaltoernooi. De SKW-bokaal, in samenwerking met Kids United, het G-team van FC Groningen. Iets waar we veel zin in hebben, omdat dit voor ons de 1e keer is dat we op deze manier bij iets dergelijks betrokken zijn. Zodra we meer informatie hebben, informeren we jullie vanzelfsprekend over het leuke initiatief van Margriet en Onno Kukler van Kids United.
Wij hebben er in ieder geval zin in en zien er naar uit om de leden van deze vereniging een onvergetelijke middag te bezorgen.


Ons logo op de bus van Kids United, de contributieloze vereniging voor kinderen/jongeren met een beperking

Super-aanbieding pannakooi - pannaveld Match

Naast de scherpe actieprijs, hebben we nu actie op actie gezet bij deze serie pannavelden - pannakooien. Om een reden die we niet kunnen verklaren, kiezen klanten altijd voor de verzinkte uitvoering. Niets mis mee, want ook dat is een fantastische pannakooi, maar we willen deze ook graag in kleur leveren... Gewoon om de eenvoudige reden dat we dit zelf mooi vinden.
Vandaar dat we besloten hebben, tijdelijk de meerprijs voor coating in een fraaie ral kleur naar keuze, te verlagen van:


375,00 ex btw naar slechts 125,00 ex btw Ons pannaveld Match, diameter 6 meter. Geschikt voor permanente plaatsing en als mobiele pannakooi. Afgebeeld in de verzinkte uitvoering en nu voor slechts 125,00 ex btw in een ral kleur naar keuze.
Een top-aanbieding dus!

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte en een passie voor plein- en straatsporten.

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.
SKWshop.nl - Buiten de sterkste

050-2806970
www.skwshop.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten