zaterdag 23 februari 2019

Kids United, Piani-Epoxy.nl en meer..

Het aanbrengen van het SKWshop-logo op de Kids United bus


Sponsoring
Afgelopen week is het logo van SKWshop op de bus van Kids United aangebracht. De contributieloze sportvereniging voor kinderen-jongeren met een beperking. Geleid door Margriet en Onno Kukler, die zie zich al jarenlang vol enthousiasme inzetten voor deze vereniging en er inmiddels een groot succes van gemaakt hebben. Het G-elftal van FC Groningen en daarnaast diverse leuke activiteiten voor de kinderen en de ouders van de kinderen, waardoor het inmiddels uitgegroeid is tot veel meer dan een sportvereniging alleen. .....Niet voor niets hebben zij afgelopen jaar de breedte-sport penning uitgereikt gekregen.


De uitreiking van de breedte sport penning Groningen aan Kids United, met Onno Kukler, 1 van de initiatiefnemers links op de foto.

We vinden het erg leuk om hier een bijdrage aan te leveren, we krijgen vaak de vraag of we aan sponsoring willen doen, maar helaas kunnen we niet uitleggen waarom we dan de ene vereniging wel doen en de andere niet. We opereren tenslotte door heel Nederland en Belgiƫ. Sponsoring aan een club als Kids United, kunnen we altijd uitleggen. Dit valt in onze optiek dan ook meer onder de categorie Maatschappelijk goed doel i.p.v. de standaard sponsoring. En het leuke voor ons is dat er een Eredivisie-competitie opgezet wordt voor G-teams. Je komt ons logo (en Onno en Margriet) straks dus in het hele land tegen :-)


Riviertafels
Ook hebben we flinke stappen gezet wat betreft de productie van riviertafels in Stadskanaal. Piani-Epoxy.nl Dit betreft de jonge ondernemer Deny Pluim, die van zijn hobby/passie zijn beroep gaat maken. Het produceren en verkopen van luxe epoxy-tafels. We helpen en steunen bij het opzetten van dit bedrijf en halen hier erg veel plezier uit.

De werkplaats is bijna gereed, de auto is onderweg en de komende week worden de laatst inkopen gedaan en de verwachting is dat we in week 10 de productie kunnen starten.
Zeer hoogwaardig afgewerkte epoxy -riviertafels. Waarbij iedere tafel uniek is.

De werkplaats met de droogtent voor de epoxy tafelbladen. Inmiddels is deze werkplaat voor 90% ingericht en zetten we de komende week de puntjes p de "i".

Zodra de 1e 4 tafels geproduceerd zijn, organiseren we een feestelijke opening. We hebben er nu al zin in :-) En houden jullie natuurlijk ook van de ontwikkeling van dit bedrijf op de hoogte.


Over SKWshop zelf..
We gaan er een leuke actie ingooien. Van 1 maart t/m 31 maart, ons pannaveld Match, voor slechts 100,00 meerprijs, gepoedercoat in een ral kleur van uw keuze. De ronde pannakooi met wedstrijdformaat. Geschikt als mobiele pannakooi en voor permanente plaatsing. Absoluut een aanwinst voor ieder speel- en schoolplein en omdat deze wedstrijdformaat is, ook voor het houden van toernooien e.d.


Pannaveld - pannakooi Match


De website..
Als al gemeld en veel bezoekers hebben gemerkt, hebben we een zeer grote website-update gehad.
De feedback die we krijgen is positief. Sneller, betere zoekfunctie en ook een veel mooiere-overzichtelijkere winkelmand. Datgene waar we nu nog aan werken is het versnellen van de mobiele versie van onze website. We bieden nu grote hoge resolutie-foto's aan en dit kost extra laadtijd. We gaan hier per browser 4 typen/formaten aanleveren en denken dat we dit laatste punt ook opgelost hebben. We houden u op de hoogte.

En wijzelf, wij waaien heerlijk een weekendje uit op Texel :-)
SKWshop.nl - continue in beweging
Maatschappelijk betrokken en een passie voor de buitenruimte.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWShop.nl - Buiten de sterkste!

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte
050-2806970


SMART-Units

Onze mobiele kantoorunit SMART. Flexibel, duurzaam en altijd weer uit te breiden. 
Een ideale kantoorunit voor de binnenruimte. Desgewenst voorzien van LED, PC-aansluitingen, wandcontactdozen, kachel, enz...

Kantoorunit SMART in 5,6 x 2,3 meter uitvoering. De maximale diepte is 2.3 meter. De lengte onbeperkt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten