zondag 17 februari 2019

Pannavoetbal

Pannaveld Premium 5 x 10m

Veilig sporten en bewegen
Pannavoetbal, nog steeds razend populair op speel- en schoolpleinen.
Heerlijk een potje voetballen in een veilige omgeving. Geen overlast voor de mensen die zich in de omgeving bevinden doordat de bal in het spel blijft en niet over het plein vliegt.
Veilig voor de jeugd die hierin voetbalt, want geen ballen over de straat. Pannavoetbal is een variant op straatvoetbal, vroeger legde de jeugd een paar jassen op straat en kon relatief veilig voetballen. Het toenemende aantal auto's de afgelopen decennia heeft als gevolg dat er op weinig plekken nog veilig op straat gevoetbald kan worden en daardoor is de pannakooi of voetbalkooi zo populair geworden.

Bij de echte variant, van pannavoetbal (ontstaan in de Surinaamse voetbalcultuur) gaat het om het tussen de benen doorspelen van de bal bij de tegenstander en is scoren minder belangrijk. Korte partijtjes van een paar minuten, 1 tegen 1 t/m 3 tegen 3. Het dollen van de tegenstander is dan belangrijker dan scoren. En bij een panna, het poorten va de tegenstander is de partij dan ok direct gewonnen. 
Op de schoolpleinen gaat het meestal om gewoon een heerlijk potje voetballen met elkaar en daar is een pannaveld of pannakooi uitstekend geschikt voor. Ons pannaveld Match met een diameter van 6 meter en doelen van 1.5 x 0.75m. Dit is een formeel wedstrijdformaat pannaveld. Geschikt voor permanente plaatsing en als mobiele pannakooiPannaveld of pannakooi
Daar waar het niet erg is als er een keer een bal over de wand vliegt wordt er meestal gekozen voor een pannaveld. Een pannaveld heeft lage wanden en daar waar de bal in de kooi moet blijven, omdat er anders overlast of gevaar optreed, word er gekozen voor een pannakooi. Een pannakooi heeft hoge wanden.


Basketbal
Zowel een pannakooi als een pannaveld, kan voorzien worden van basketbalunits, zodat naast voetbal ook deze sport beoefend kan worden. Dan hebben we het over een combi-court.


Pannaveld 7.5 x 15m met basketbal. Deze is voorzien van onze speciaal ontwikkelde voetbaldoel- basketbalcombinatiesBijna iedere afmeting leverbaar
Pannavelden en pannakooien zijn in bijna iedere afmeting leverbaar.
Op basisscholen leveren we meestal onze Premium in de 5 x 10 meter of 7.5 x 15 meter uitvoering.
Onze Premium-serie pannavelden en pannakooien is nog alijd de beste koop als het om prijs-kwaliteitsverhouding gaat.
Vandalisme- en geluidsarm. Duurzaam en ook geven we op deze serie nog altijd de LAAGSTE PRIJSGARANTIE. Ieder kind heeft recht op gratis sporten en spelen en daarom houden we onze marges laag als het om onze plein en straatsport-attributen gaat.Pannaveld Premium met een dubbele rij staanders, waardoor deze onverwoestbaar en fluisterstil wordt. Afmetingen 5 x 10 meter


Deze heeft hoge wanden en is dus een pannakooi. Afgebeeld een 5 x 10 meter Premium met net-overdekking.
U ziet, voor ieder plein hebben we een passende oplossing. we geven altijd gratis advies en denken graag met u mee. SKWshop is misschien wel de sterkste speler van Nederland als het om pannavelden en pannakooien gaat.


Speelvloer
Als speelvloer adviseren we eigenlijk altijd een tegelvloer, of indien dit aanwezig is op de bestaande asfaltondergrond. Als al eerder genoemd, pannavoetbal is nu eenmaal een variant op straatvoetbal :-)
Alleen bij voetbalverenigingen ligt dit anders, omdat deze vaak ook trainingen hierop willen kunnen geven. Logisch dat je dan voor kunstgras kiest.


Als u dus overweegt een pannaveld te kopen of zich gewoon aan het oriënteren bent, vraag dan ook bij ons een vrijblijvende offerte aan, onze mogelijkheden zijn legio, de prijs zal u aangenaam verrassen, een snelle levering-montage en het aanvragen van een offerte kost u tenslotte niets :-)
De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.

SKWShop.nl - Buiten de sterkste
050-2806970

Pannaveld Premium met kunstgras bij VV Tricht. Hier hebben ze tevens voor onze reclamebord-ophangprofielen gekozen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten