zaterdag 16 februari 2019

Afzetpalen

Afzetpaal neerklapbaar, onze meest verkochte


De parkeerpalen van SKWshop

Afzetpalen, ook wel parkeerpalen genoemd. SKWshop is als het om deze producten gaat een sterke speler. We importeren deze uit Duitsland (degelijk Duits fabricaat) en hebben een ruim assortiment.
U komt onze afzetpalen waarschijnlijk regelmatig tegen in de openbare en semi-openbare ruimtes.

De meest verkochte zijn onze 70 x 70 x 900 mm. afzetpalen. De vierkante witte met 3 rode reflecterende strepen. Deze afzetpalen leveren we in een:

  • vaste uitvoering inbetonneerbaar
  • vaste uitvoering met voetplaat
  • uitneembare uitvoering incl. grondkoker met driekantslot
  • uitneembare uitvoering met cilinderslot
  • neerklapbare uitvoering met driekantslot
  • neerklapbare uitvoering met cilinderslot.

Uitstekende kwaliteit!

Al onze afzetpalen zijn volbad verzinkt en worden voordat deze gepoedercoat worden eerst nog weer geslepen, zodat u een bijzonder hoogwaardig afgewerkte parkeerpaal krijgt.
Als het om onze prijzen gaat, zijn we bijzonder concurrerend, u heeft bijvoorbeeld de neerklapbare parkeerpaal met driekantslot al voor slechts, 114,00 ex btw


Ook kunnen onze parkeerpalen voorzien worden van ketting-ogen.


Snelle levering:

Doordat onze afzetpalen als halffabricaat op voorraad liggen, kunnen we snel schakelen en dus leveren. Deze week bestellen, meestal volgende week al in huis (tenzij u een afwijkende kleur o.i.d. wenst, want ook dat behoort tot onze mogelijkheden).


Onze afzetpalen worden keurig en zorgvuldig verpakt, alvorens deze naar de klant gaan. Op de afbeelding ziet u de uitneembare parkeerpalen.


Parkeerpalen, nog altijd de meest populaire manier om voetgangersgebieden aan te duiden in openbare ruimtes, op fabrieksterreinen e.d. en als parkeerplek-bescherming natuurlijk. Vandaar de naam parkeerpalen :-).


Diefstalpreventie

Ook worden onze afzetpalen steeds vaker gebuikt als extra bescherming in garages, achter de deuren, zowel bij particuliere klanten als zakelijke klanten. Ingezet als extra buffer om dieven tegen te houden, of het ze in ieder geval een stuk lastiger te maken.


De neerklapbare parkeerpaal met cilinderslot als bescherming van de parkeerplekZeer ruim assortiment!

Vanzelfsprekend hebben we veel meer mogelijkheden, ronde, conische en rvs-uitvoeringen als het om onze afzetpalen gaat, maar deze keer wilden we onze meest populaire er even uitlichten.
Al u overweegt afzetpalen - parkeerpalen te kopen, is een bezoek aan de website van SKWshop.nl absoluut de moeite waard.
Als benoemd, uitstekende kwaliteit en onze prijzen zullen u aangenaam verrassen.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

Scherpe prijzen en altijd gratis advies, we helpen u graag.
SKWshop.nl - Buiten de sterkste!


Ook deze parkeerpalen zijn gereed voor verzending


Geen opmerkingen:

Een reactie posten