zondag 28 juli 2019

Kantoorunits-specialist en de VeeleyKantoorunits van SKWshop.nl

Nieuwe website en elektrische steps

SKWshop is continue in beweging en de leuke ontwikkelingen gaan maar door. Zo zijn we als al eerder over geschreven bezig met het "bouwen" van een nieuwe website. "kantoorunit-specialist, powered by SKWshop.
De reden hiervan is, dat we onze kantoorunits veel beter en overzichtelijker kunnen presenteren.
De basis is gereed en binnenkort beginnen we (Nynke) met het vullen van de site. We gaan in September live en, eerlijk is eerlijk, we zijn zelf zeer blij met datgene dat er nu al staat. Als het om een kantoorunit gaat, kunnen we namelijk als het om het midden en hogere segment gaat met iedereen de concurrentie aan. Uw kantoorunit op maat, bijna alles is mogelijk, en dat laten we dan op een fantastische manier zien...Een afbeelding van onze innovatieve SMART-unit, ook deze is straks op de nieuwe website te vinden.

We kunnen u als klant dan beter, eenvoudiger bedienen en van alle informatie voorzien. Zeer laagdrempelige contactmogelijkheden en eerlijk is eerlijk, een prachtig overzichtelijke website. We kunnen zelf eigenlijk niet wachten tot we live gaan.Nog meer leuk nieuws

Ook gaan we ons bewegen op de markt voor de elektrische step. Bijna in alle grote steden in Europa al een hype. In Nederland nog iets minder, maar dat komt door de strengere regelgeving m.b.t. het toelaten van een voertuig op de openbare weg..en misschien is dit maar goed ook. Veiligheid voorop.

Wij hebben daarom gekozen voor de Veeley, een goedgekeurde zeer innovatieve step met goedkeuring. Deze heeft een actieradius van ca. 35km, gaat 25km/uur, is volledig inklapbaar en is voorzien van een innovatief weggewerkt zadel, waardoor deze ook voor ouderen zeer geschikt is.
Daarnaast zijn er nog een paar modellen, waaronder de Humley, een big-wheel step/scooter, waar we ook dit jaar nog de goedkeuring voor verwachten. Ook deze zullen we dan opnemen in ons assortiment.

We hebben de demo-modellen besteld, zodat indien een regionale klant een proefrit wil maken, dit zonder probleem te realiseren is. Deze zijn over c.a. 2 weken binnen.
Ronald is begonnen met het implementeren op de website. De producten gaan dan live, als we de demo-modellen binnen hebben.


Onze Kiowa aan het test-rijden op de Veeley :-)


Heerlijk al die nieuwe ontwikkelingen, ondernemen is leuk, altijd openstaan voor nieuwe dingen en kansen. Soms mislukt er iets, maar die keren dat het een succes wordt, daar doen we het toch voor...De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

SKWshop.nl -Buiten de sterkste

*31(0)502806970
info@skwshop.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten