zaterdag 6 juli 2019

Spaaractie FC Groningen en onze kantoorunits

Pannakooi Premium, 1 van de producten waar straks voor gespaard kan worden


Spaaractie

FC Groningen gaat starten met een spaaractie voor de voetbalclubs die bij het amateur-convenant aangesloten zijn. In totaal zo'n 200 verenigingen. 
Bij het bezoeken van de wedstrijd kunnen er straks punten gespaard worden die ingewisseld kunnen worden voor producten.

We vinden het vanzelfsprekend fantastisch dat FC Groningen ons hiervoor benaderd heeft en juichen deze aankomende actie van harte toe. Het is een pilot en om te beginnen kunnen de verenigingen sparen voor:
  • 10 Derbystar-ballen
  • coachbank
  • voetbaldoelen
  • pannakooi
Het 1e gesprek is geweest, de foto's zijn aangeleverd en nu is het wachten tot FC Groningen de actie verwerkt heeft op de website. We zijn met ons allen zeer benieuwd of dit gaat lopen en hoe dit dan gaat lopen, want het is volledig nieuw. Een leuke uitdaging om de verenigingen te enthousiasmeren en leden naar het stadion te krijgen ;-).Kantoorunits straks ook op een Shop in Shop website, overzichtelijker en eenvoudiger voor u als klant Nieuwe website voor onze kantoorunits

De gesprekken zijn geweest, Nynke heeft met Cor (onze programmeur) de lay-out doorgenomen en volgende week is het concept gereed. De domeinnaam, websitenaam is vastgelegd en wordt/is kantoorunit-specialist.nl
Deze site (en projectleider Nynke) gaat zich volledig richten op de verkoop van het midden en hogere segment kantoorunits. In een eerder blog ook al eens aangekondigd, maar nu concreet dus..
De reden voor een extra site is dat de site van SKWshop niet geschikt is om alle informatie te presenteren die er is als het gaat om kantoorunits. En is het product op de SKWshop website iets minder snel te vinden, we hebben daar namelijk zoveel producten op staan.


Waarom juist kantoorunits

Het antwoord is eenvoudig... Als het gaat om kantoorunits voor het midden en hogere segment, zijn we als het om de kwaliteit en afwerking gaat, gewoon 1 van de sterkste spelers in Nederland en België. Veel klanten hebben ons al gevonden en wij hebben besloten dat we als het om verdere groei en ontwikkeling van SKWshop als bedrijf gaat, we gewoon de beste groeimogelijkheden hebben op: kantoorunits omdat we daar zeer, zeer sterk in zijn. ( Dit geldt ook voor onze fietsoverkappingen, informatieborden en rokersoverkappingen, maar deze volgen later, we kunnen helaas niet alles in 1 keer ;-)). 
En we gaan dus starten met kantoorunits, het opzetten van een Shop in Shop, zodat het voor u als potentiële klant overzichtelijker en eenvoudiger is om te zien wat onze sterke punten nu zijn en nog eenvoudiger een gespecificeerde offerte aan kunt vragen en wij u nog sneller kunnen bedienen.


Ook onze Keulen- rookabri straks met 1 druk op de knop te bestellen, hier schrijven we nu nog altijd een offerte voor


Rookoverkappingen

De shop voor rookabri's - rookoverkappingen is trouwens ook al door onze collega Ronald uitgewerkt en ook deze zal dit najaar nog live gaan. Deze zal voornamelijk gevuld zijn met standaardmodellen rookoverkappingen en voorzien zijn van een eenvoudig bestelproces en kortingen bij snel betalen.
Voordeel voor ons (minder werk) en voordeel voor u (snellere levertijd en de mogelijkheid tot korting). De boven dit tekstblok afgebeelde rookabri model Keulen kan dan ook met 1 druk op de knop besteld worden (desgewenst inclusief montage en fundering), nu schrijven we hier nog altijd offertes voor.

Kortom, weer van alles te doen, heerlijke drukte en veel energie en plannen.
SKWshop.nl, continu in beweging en wordt vervolgd....

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.

T:*31(0)50 2806970
M: info@skwshop.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten