zaterdag 31 augustus 2019

Rookabri - rookoverkapping Keulen en Jena

1 van de 2 rookabri's rookoverkappingen model Keulen die we afgelopen week bij Heartside in Leerdam geplaatst hebben


SKWshop, nog altijd de sterkste als het om buiten-roken gaat. Zo hebben we afgelopen week Heartside, naast fietsoverkappingen, voorzien van 2 van onze Keulen rookabri's en 2 Jena Maxi's.
Beide uitstekende oplossingen voor buitenroken. Rookabri Jena als deze ergens uit het zicht staat en de Keulen als deze in het zicht staat en bij de huisstijl moet aansluiten. De Keulen is namelijk in bijna iedere ral kleur leverbaar.


Rookabri Jena

Voor de Jena geldt dat we deze in 2 afmetingen kunnen leveren. 1.5 x 1.5 meter en in een Maxi uitvoering ca. 3 x 1.5 meter. Het frame naar keuze verzinkt of gecoat in ral 9002 en ook naar keuze voorzien van 2 of 3 zijwanden.
De Jena wordt standaard geleverd als bouwpakket, maar vanzelfsprekend kunnen wij ook de montage inclusief de prefab betonfunderingen voor u regelen. Voor rookabri Jena geldt, een duurzame en zeer voordelige oplossing voor bedrijf en industrie.


Rookabri Jena Maxi bij Heartside in Leerdam


Rookabri Keulen

Deze kan in bijna iedere afmeting en ral kleur geleverd worden. Deze wordt indien mogelijk volledig gemonteerd geleverd en kan indien de wagen op de plek kan komen in 1 x op de juiste plek neergezet.
Deze rookabri is standaard voorzien van voetplaten met voorgeboorde gaten ten behoeve van een eenvoudige montage op het maaiveld. Ook hier geldt dat ook wij hier de prefab funderingen en de bevestiging op het maaiveld voor u kunnen verzorgen.
Rookabri - rookoverkapping Keulen is nog altijd de mooiste in zijn prijsklasse!

De andere rookabri - rookoverkapping model Keulen die we geplaatst hebben bij Heartside.  Ook deze is 4 x 2m en gecoat in antraciet ral 7016 (De meest verkochte kleur)


Nog een afbeelding van de andere Jena Maxi die we daar geplaatst hebben
Nog veel meer mogelijkheden

Naast de in dit blog genoemde Jena en Keulen hebben we nog veel meer mogelijkheden. Van fraai design tot rokerspaviljoen met diamantkap.
Bezoek de website van SKWshop > rookoverkappingen en rookabri's voor al onze mogelijkheden en als u vragen heeft, bel of mail ons dan. Offertes en vragen kosten u tenslotte niets en we staan u graag te woord.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

*05(0)2806970
info@skwshop.nl
De laatste foto van 1 van de 2 geplaatste Keulens :-)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten