zaterdag 10 augustus 2019

Rookabri - shop

Productie rookabri - rookoverkapping

Groei en standaardisatie

SKWshop.nl, de sterkste in rokersoplossingen voor de buitenruimte.
Op dit moment zijn we nog druk bezig met het bouwen van een website (Shop-inShop) gespecialiseerd in kantoorunits, maar ook de voorbereidingen voor het bouwen van een website met alleen rookabri's - rookoverkappingen zijn ook alweerin volle gang.

De komende maand komt onze partner WSM GMBH, 1 van de grootste spelers in Europa, waar we de verdeler (dealer) voor Nederland en Belgiƫ voor zijn, langs om de laatste details te bespreken. We werken namelijk nauw samen met hun ict en marketing-afdeling, om tot een goed resultaat te komen. Mogelijk zelfs een pilot voor andere verdelers in Europa, ontwikkeld door SKWshop.

De primaire doelstelling van de nieuwe site is het mogelijk maken van verdere groei d.m.v. het aanbieden van alleen maar standaard rookabri's. SKWshop zelf biedt ook maatwerk aan en hier gaat af en toe best veel tijd in zitten. We doen dit met veel plezier, want er is niets zo leuk als klantencontact, maar om de groei bij te houden en verder te kunnen groeien, hebben we behoefte aan (verdere) automatisering en standaardisatie. Net als onze partner WSM, die ook de groei zet op standaardisatie van producten en processen.


Afgebeeld een rookabri model Keulen met keramische zeefdruk. Deze uitvoeringen blijven via SKWshop lopen. Specifiek naar klantwens geproduceerd.

De op de vrachtwagen afgebeelde rookoverkappingen, standaardafmetingen en kleurafwerkingen, kunnen straks zowel via SKWshop, als de nieuwe website besteld worden. Het proces is dan volledig geautomatiseerd.

Ontwikkelingen waar beide partijen erg blij mee zijn. Nog meer marktaandeel veroveren met behulp van slimme automatisering. En daardoor onze koppositie behouden als het om rookoverkappingen en rookabri's gaat.


Ruim assortiment en voordeel voor u

Naast onze Keulen, komen de Palermo, Jena, Regenburg, BF1000 en de Paris allemaal in standaard uitvoeringen op de nieuwe website. Grote voordeel: overzichtelijk gepresenteerd, snellere levering, en de mogelijkheid tot korting bij het direct betalen. Zodat deze stap niet alleen voordeel voor ons en onze partner WSM heeft, maar ook voor u als klant. Win-win dus :-)
Indien u wilt weten welke overkappingen we op gaan nemen, en nu dus ook in het assortiment hebben, zie: rookoverkappingen SKWshop


We houden u op de hoogte van deze ontwikkelingen. De verwachting is dat we eind September live gaan. Een paar weken na de website: kantoorunit-specialist, producten waar we ook bijzonder sterk in zijn en dus ook op groei in gaan zetten. Kantoorunits op maat.Rookabri Keulen, nog altijd de mooiste in zijn prijsklasse


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
SKWshop.nl - Buiten de sterkste!


Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes, we helpen u graag.

*31(0)502806970
info@skwshop.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten