vrijdag 6 december 2019

Straatmeubilar op 1

Design overkapping Regenburg, straatmeubilair op zijn mooist

Telefoon....
"Meneer u staat op pagina twee van Google in de zoekmachines met de term - straatmeubilair - en voor 400,00 Euro zetten wij u op pagina 1.

Straatmeubilair is een verzamelbegrip voor alles wat u tegen komt in de openbare ruimte, zoals parkeerpalen, parkbanken, afvalbakken, maar ook fietsoverkappingen worden hier toe gerekend.
En dit betreft zo'n 75% van ons assortiment... Nu kiezen wij er bewust voor om niet actief met de term "straatmeubilair" aan de slag te gaan maar met alle afgeleiden. Zo willen we wel met "fietsoverkapping" en "parkbanken" op de 1e pagina staan (en dat doen we ook).

Uitbesteden?
Dit doen we dus niet. En zeker niet naar aanleiding van een telefoontje, want wat als iemand "black-hat" technieken gebruikt om os op pagina 1 te zetten. (Trucjes uithaalt). Je loopt dan altijd het risico dat Google een update doorvoert en je uit de ranking gooit....
Wij kiezen er dus altijd voor om positionering van zoekwoorden zelf te organiseren. Hard werken af en toe, maar wel de juiste manier zonder risico. En vandaar dit blog, we zijn aan het experimenteren hoeveel werk het nu is om de term "straatmeubilair" zelf even naar pagina 1 te brengen.


Parkbank Tauri, straatmeubilair ui ItaliĆ«. 

Content is King
En dus zijn we de teksten aan het uitbreiden op de website, als gemeld wordt dit blog geschreven tbv een hogere positionering. Wordt er nog een extern blog geschreven. En kijken we of we nog ergens 1 of 2 links kwijt kunnen. We herhalen deze stappen dan in willekeurige volgorde totdat we er zijn.
En vaak plaatsen we meerdere links in een blog, maar om de link maximale waarde te geven, deze keer dus maar 1-link:

SKWshop.nl zeer sterk in straatmeubilair Ruim assortiment, van standaardoplossingen tot fraai design en concurrerende prijzen! Buiten de sterkste!


Onze fietsoverkapping BF1000, ook dit is straatmeubilair. Nog altijd onze top aanbieding, een buitenkans voor wie op zoek is naar een fietsoverkapping. Onbeperkt schakelbaar.Schrijven voor bots..
En omdat ook dit dus min of meer een SEO-blog is, is het voor ons belangrijker dat Google hem crawlt, dan het aantal echte lezers.. Schrijven voor Google dus :-) Een bijzondere wereld is het eigenlijk geworden, schrijven voor robots/bots i.p.v. voor echte lezers....De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.


Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.
info@skwshop.nl
*31(0)502806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten