donderdag 26 december 2019

Onze pannakooi aanbieding

Onze pannakooi Match in de kleuren van FC Groningen

Succes!

Heerlijk, om onze extra te promoten hebben we in november een tijdelijke prijsverlaging doorgevoerd voor dit fantastische pannaveld met een diameter van 6 meter. Wanden c.a. 75 cm hoog. En de doelen 1.5 x 0.75m. Inzetbaar als permanente pannakooi (verankerd op het maaiveld) en als mobiele pannakooi.
Door de afmetingen is deze tevens geschikt voor officiƫle wedstrijden. Afgelopen maand hebben we maar liefst drie stuks verkocht en dat is als het om dit soort pannakooien gaat, best veel.

We hebben daarom besloten de aanbiedingsprijzen voor deze pannakooi ook het 1e kwartaal van 2020 te laten staan.


Pannakooi Match in de verzinkte uitvoering

Deze fraaie pannakooi bestaat uit gelaste delen, die na het lassen volbad verzinkt worden en kunnen daardoor probleemloos alle weersomstandigheden aan. Absoluut een aanwinst voor uw sportvereniging en speel- of schoolplein.


Een absolute top-aanbieding!

De verzinkte uitvoering heeft u al voor: 3.050,00 ex btw
Gecoat in een ral kleur of 2 ral kleuren van uw keuze voor: 3.500,00 ex btwOnze Premium-serie, ons meest verkochte model!


Ook dit is nog altijd een groot succes. Onze geluidsarme pannakooien, leverbaar in bijna iedere afmeting. Bijzonder degelijk en duurzaam.
Ook hier houden we de prijzen laag en geven we probleemloos de laagste prijsgarantie. We hebben een ruim assortiment als het om buiteninrichtingen gaat en kiezen er nog altijd voor om sporten voor kinderen/jeugd betaalbaar te houden. Ieder kind heeft namelijk recht op gratis kunnen sporten spelen, vinden wij.

Onze Premium-serie is opgebouwd uit geluidsarme Security-staanders en alle ijzerdelen van deze pannavelden en pannakooien zijn ook volbad verzinkt na het lassen.
Voor de wanden hebben we de standaard kleuren:
- groen
- zwart
- antraciet
Andere kleuren op aanvraag mogelijk.

De pannadoelen altijd in een ral kleur van uw keuze.

Pannaveld premium 5 x 10 meter geplaatst op een tegelvloer


Voor pannavelden uit de Premium-serie geldt dat de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn als het om:
- wandhoogtes gaat
- afmetingen gaat
- overdekt of niet overdekt
- basketbalunits erin
- diverse keuze speelvloeren

Om u hier een beter beeld bij te geven, zie dan pannakooi Premium op onze website. De beste keuze voor de buitenruimte. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We helpen u graag.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten en dat 2020 voor u net zo'n goed en succesvol jaar mag worden als 2019 voor onsSKWshop.nl - Buiten de sterkste

info@skwshop.nl
*31(0)502806970
Pannakooi Premium 5 x 1m uitgevoerd met kunstgras.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten