zaterdag 4 januari 2020

Pannakooi model Premium, meest verkocht

Pannakooi Premium met kunstgras, logo. basketbal en volleybal. De mogelijkheden zijn legio

Pannakooi Premium, ook in 2019 weer het meest verkocht! De serie pannavelden en kooien, die opgebouwd zijn met Security-staanders. Kokers met kunststofdoppen en een doorlopende stalen strip waardoor de metaaldelen gescheiden zijn (= minder contactgeluid). Een bijzonder degelijke en duurzame constructie, waar u jarenlang onbezorgd plezier van heeft.


Leverbare afmetingen
Werkelijk iedere afmeting is leverbaar. We maken deze voor u op maat.
Voor schoolpleinen zijn de meest verkochte afmetingen 5 x 10m. en 7.5 x 15m.

Wandhoogtes
Deze serie is leverbaar met wandhoogtes t/m maar liefst 4 meter. Deze hoogte is nodig als er ook in gebasketbald moet kunnen worden. De officiƫle ringhoogte voor basketbal is namelijk 305 cm.
Voor alleen pannavoetbal zijn de meest verkochte wandhoogtes:

  • achterwanden 2 meter hoog
  • lange zijden 1 meter hoog.

Hogere wandhoogtes adviseren wij als het gevaar of overlast oplevert als er een bal uit de pannakooi vliegt. Indien de bal i.v.m. ernstige overlast en gevaar i.v.m. de veiligheid nooit het veld uit mag, dan adviseren we een overdekte pannakooi.

Pannakooi Premium. 7.5 x 15 meter. Alles zwart gecoat. Voorzien van een afsluitbare deur en een net-overdekking van uv-bestendig geknoopt Pe.

Kleuren
Voor de wanden hebben we de standaardkleuren:
  • zwart ral 9005
  • groen ral 6009
  • antraciet ral 7016

Voor de pannadoelen (die in diverse afmetingen leverbaar zijn)
  • in een standaard ral kleur of ral kleuren van uw keuze. (Een aantal klanten vind het erg leuk als de beide doelen verschillende kleuren hebben.

20 jaar garantie op doorroesten
De doelen zelf zijn volledig gelast, volbad verzinkt na lassen en als gemeld vervolgens gepoedercoat. Dus ook deze zijn net als de pannakooi zelf, jarenlang bestand tegen alle weersomstandigheden.
(We geven maar liefst 20 jaar garantie op doorroesten op onze pannakooien). Uitgezonderd bij directe plaatsing aan de kust, want de zoute zeelucht krijgt eerder vat op ijzer). Geldt voor alles wat van ijzer in deze omgevingen geplaatst wordt.

Prijzen
Als het om kwaliteit en duurzaamheid gaat, is een pannaveld - pannakooi uit de Premium-serie gewoon de allerbeste keuze. U krijgt gewoon veel waar voor uw geld. Daarnaast, zoals we vaker geschreven hebben, vinden wij dat ieder kind gratis moet kunnen sporten en spelen. Sporten/spelen is gezond en socialiseert. Dus houden wij ook in 2020 de prijzen laag!
Indien u interesse hebt, neem dan vrijblijvend contact op. Vragen en offertes kosten u niets en de prijs zal u zoals al aangegeven, aangenaam verrassen.
Pannaveld Premium met lage zijwanden 1 meter hoog en de achterwanden 4 meter hoog met daarin onze volledig gelaste voetbaldoel- basketbalunits. Een super-court.


2020 weer het meest verkocht?
Ook dit jaar houden we dus als gemeld onze prijzen laag (dit doen we voor al onze buitensport-artikelen) en hebben we de overtuiging dat onze Premium-serie ook dit jaar weer het meest verkochte court van Nederland wordt.
We hebben er alweer een aantal in de planning staan :-)


Meer informatie?
Zie voor uitgebreide informatie en al onze mogelijkheden > onze website pannakooien

Of bel of mail ons
- *31(0)502806970
- info@skwshop.nl


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten.
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Buiten de sterkste!
Pannaveld Premium 5 x 10 meter. Achterwanden 2 meter hoog, lange wanden 1 meter en dit fraaie pannaveld is tevens voorzien van onze speciaal gezette leunprofiel op de lange wanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten