zaterdag 11 januari 2020

Parkbanken voor zeer concurrerende prijzen!

Parkbank Donna, hier uitgevoerd met houten zit en leuning

Parkbank kopen?

Ook hier heeft SKWshop een zeer ruim assortiment. Van standaard oplossingen tot fraai, exclusies design. Een zeer ruim assortiment, dat is opgedeeld in 3 hoofdgroepen:1. Parkbanken van massief regeneraat (kunststof)

Geproduceerd van 100% gerecyclede materialen.
Deze kunststof parkbanken (en picknicksets) zijn zelf ook weer voor 100% recyclebaar en dus een milieubewuste keuze. Leverbaar in diverse modellen en uitvoeringen.
Geen onderhoud, rotvrij en bijzonder duurzaam.


Picknickset model Matrix, afgebeeld in zwart-grijs. Slechts 1 van de vele mogelijkheden als het om duurzaam park- en straatmeubilair gaat.


2. Parkbanken van beton, of met een betonnen basis

Ook hier geldt dat we een ruim assortiment hebben. Ook voor parkbanken van beton geldt, duurzaam, milieuvriendelijk en nauwelijks tot geen onderhoud. Ook is straatmeubilair van beton een ideale oplossing als er niet in de ondergrond verankerd kan of mag worden. Door het gewicht namelijk uitstekend geschikt voor vrijstaande plaatsing. Een mooie voorbeeld uit ons assortiment van een parkbank met betonnen zij-steunen en een houten zit en leuning is onze parkbank model Donna, boven aan dit blog afgebeeld.

Betonnen zit-elementen Smarties, net even anders. Veiligheidsverhogend, duurzaam en bovendien voordelig. Deze liggen op het Domplein in Utrecht. 1 van onze meest verkochte betonnen zitelementen.


3. Stalen parkbanken

Verzinkt en gecoat in een ral kleur. Zodat ook deze probleemloos de tijd en de weersomstandigheden trotseren.
Ook hier geldt dat we veel keuze hebben. Van eenvoudige standaard-modellen tot fraai design.
En voor de meeste van onze stalen parkbanken, geldt dat we deze ook in rvs (inox) uitvoeringen kunnen leveren. Voor bijna alle modellen geldt dat u kunt kiezen voor een uitvoering met voetplaten voor montage op het maaiveld of de uitvoering met verlengde staanders voor montage onder het maaiveld.


Parkbank Athene, gecoat in een diepzwarte kleur. 1 voorbeeld uit onze ruime keuze aan stalen parkbanken.Boombanken en picknicksets

Daarnaast hebben we nog een categorie boombanken en ook de picknicksets hebben we apart benoemd op onze website.Picknickset Londen. Een picknicktafel van regeneraat en banken met of zonder leuning, leverbaar in diverse kleuren

Voor ieder vraagstuk een oplossing!

Zo hebben we voor ieder vraagstuk, iedere smaak en ieder budget dus wel een oplossing, voor bijzonder concurrerende prijzen. En kunnen we uw meubilair ook voor u installeren/monteren. En indien u vragen heeft, we informeren u graag.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

SKWshop.nl uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.
Buiten de sterkste!


info@skwhop.nl
*31(0)502806970Afgebeeld boombank model Yuvar in onze fabriek. Deze fraaie boombank wordt in twee segmenten aangeleverd. En gan gecoat worden in een ral kleur van uw keuze.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten