maandag 13 april 2020

Overdekte fietsenstalling model City

Overdekte fietsenstalling - fietsoverkapping model City, in de dubbelzijdige uitvoering

Overdekte fietsenstallingen - fietsoverkappingen
Ook hier heeft SKWshop een zeer ruim assortiment, van standaardoplossingen tot fraai design.
Voor ieder budget en iedere smaak een oplossing. U kunt kiezen voor levering als een bouwpakket, of volledige installatie, inclusief funderingen door ons.

Als het gaat om de openbare ruimte en een modern buitenbeeld, dan is onze fietsoverkapping City een uitstekende keuze. Een fraai architectonisch vormgegeven rijwieloverkapping, die in diverse lengtes leverbaar is.

Vanaf een lengte van 3 meter
Deze fraaie overkapping is leverbaar in een enkelzijdige en in een dubbelzijdige uitvoering.
Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter en dan onbeperkt uitbreidbaar.

Alle ijzerdelen zijn volbad verzinkt en kunnen in bijna iedere ral kleur gecoat worden zodat u deze fietsoverkapping perfect kunt laten aansluiten bij de omgeving of u huisstijl.

Met of zonder wanden
U kunt kiezen voor de een uitvoering met of zonder wandpanelen. (De wandpanelen bestaan uit ESG gehard veiligheidsglas) Het dak bestaat uit gelamineerd veiligheidsglas.


De diepte van deze overkapping is:
Enkelzijdig, 2.330 mm
Dubbelzijdig, 4.660 mm.

De totale hoogte: 2.440 mm.

De enkelzijdige uitvoering van fietsoverkapping model City, uitgevoerd met de achterwand-panelen en zijwanden van ESG gehard veiligheidsglas, lengte 9 meter.

Afwatering hemelwater
Regenwater wordt afgevoerd door gebitumeerde staanders en spuwers boven het maaiveld. Een zeer nette, elegante oplossing.

Montage/uitvoering
De staanders van deze overkapping zijn uitgevoerd met voetplaten met voorgeboorde gaten. Hierbij kunt u kiezen voor montage op het maaiveld of met verlengde staanders montage onder het maaiveld, zoals de foto hierboven.


Twee dubbele uitvoeringen van fietsoverkapping model City met een lengte van drie meter.

Als genoemd, slechts 1 van onze vele mogelijkheden als het om overdekt fietsparkeren gaat, maar wel 1 van onze mooiste voor de openbare ruimte.

Fietsenrekken?
Ook voor fietsenrekken heeft u de keuze uit zeer veel mogelijkheden en ook hier geldt, van standaard tot fraai design.
De hartelijke groeten van echt #allersvoorbuiten, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.
We helpen u graag.

www.skwshop.nl - buiten de sterkste
*(0)50 2806970
info@skwshop.nl                                            Fietsoverkapping model Laura

Nog zo'n parel uit ons assortiment, fietsoverkapping model Laura, ook zeer fraai design en zeer degelijk opgebouwd. Ook deze is leverbaar in een enkelzijdige en in een dubbelzijdige uitvoering.
Deze is opgebouwd uit zware ronde staanders met een diameter van maar liefst 152 mm. voorzieb van zware voetplaten met voorgeboorde gaten. Het dak bestaat uit 4 mm. dik uv-bestendig slagvast polycarbonaat. Het leuke van deze overkapping is dat deze ook met geïntegreerde fietsenrekken leverbaar is, gecoat in dezelfde kleur als de overkapping. 


Overdekte fietsenstalling - fietsoverkapping model Laura, ook deze is in bijna iedere ral kleur leverbaar. 

De genoemde fietsoverkappingen zijn slechts 2 van onze vele mogelijkheden, ook als u een budget-oplossing zoekt of een ander model met een strak design, ook dan kunt u bij ons terecht.
Bezoek dan de website van SKWshop.nl > fietsoverkappingen Het assortiment en de prijzen zullen u aangenaam verrassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten