donderdag 2 april 2020

Picknicktafels van regeneraat - geen onderhoud nodig

Picknickset - picknicktafel Oslo

Straat en park-meubilair
Onze regeneraat picknicktafels en picknicksets vallen in de categorie park- en straatmeubilair. Deze zijn in de basis ontwikkeld voor openbare en semi-openbare ruimtes. Degelijke materialen, geen onderhoud, grafittiproof, splinter- en rotvrij.

Particuliere tuinen.
Maar u komt deze ook steeds vaker tegen in particuliere tuinen en wel logisch eigenlijk....
Na een winterperiode niet schuren, lakken of groene aanslag met veel moeite verwijderen. En daarnaast gaan deze picknickset ook nog eens jaren, jarenlang mee. Door de unieke samenstelling van de materialen krijgen vuil en water geen vat op deze picknicktafels en picknickbanken.

Cradele to Cradle
We produceren deze meubelen volgens het Cradle to Cradle principe. Volledig van regeneraat en zelf ook weer voor 100% recyclebaar.
Gezien de zware kwaliteit, zijn deze meubelen absoluut niet duur en dus naast goed voor het milieu, ook nog eens goed voor uw portemonnee.

Ruime keuze
We hebben een ruim assortiment als het om modellen gaat en daarnaast zijn deze alle ook weer leverbaar in diverse kleuren. Voor iedere smaak wat wils :-)

Zoals de hierboven afgebeeld picknicktafel model Oslo, die u veel bij onderwijsinstellingen tegen komt, maar dus ook steeds vaker in particuliere tuinen te vinden is. Of wat dacht u van onze picknicktafel Londen. Deze leveren we veel aan bedrijven en horeca. ook deze is een fantastische aanwinst voor uw buiten. Een zwaar uitgevoerde tafel en naar keuze banken met of zonder leuning.

Niet alleen een aanwinst voor uw bedrijf, camping, horeca-aangelegenheid, maar dus ook in uw tuin. Een investering in kwaliteit en duurzaamheid voor jaren.


Picknickset Londen met 1 bank zonder leuning en 1 bank met leuning.

Oerdegelijk buitenmeubilair
Voor al deze duurzame buitenmeubelen geldt dat de zittingen ook nog een verstevigd zijn met een metalen strip.

Design
Indien u een liefhebber bent van design, dan biedt deze lijn picknicksets ook een zeer fraaie oplossing. Model Matrix zeer elegant en modern vormgegeven. Picknickset model Matrix, een bijzonder fraaie set en deze is dus niet alleen een aanwinst voor de openbare ruimte maar ook een sieraad in uw tuin.

Picknickset Matrix, uitgevoerd meet het blad en de zittingen in sand-beige

Een compleet ander model
Ook daarvoor biedt deze lijn picknicktafels - sets fraaie mogelijkheden, ook leverbaar in diverse kleuren en kleurstellingen. Picknicktafel model Sienna een fraaie 6-hoekige picknickset met hoekige banken zonder rugleuning en daarnaast een gat voor uw parasol.


Picknickset model Sienna, uitgevoerd met een bruin blad en bruine zittingen


De hierboven beschreven picknicktafels en picknicksets zijn slecht een paar van onze vele mogelijkheden.


Op zoek naar een picknicktafel - picknickset
Eerlijk is eerlijk, heeft u geen zin meer aan schuren, lakken, verven en groene aanslag verwijderen met veel moeite en vindt u het milieu belangrijk en u overweegt een nieuwe picknickset te kopen, dan is het overwegen van een, set uit deze lijn absoluut de moeite waard :-)

En indien u vragen heeft, we informeren u graag. Vragen kosten u tenslotte niets.De hartelijk groeten van echt #allesvoor buiten
Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte.


*31(0)502806970
info@skwshop.nl


SKWshop.nl - Buiten de sterkste!Picknicktafel model Lyon, ook deze is hier uitgevoerd met tafelblad en zittingen in sand-beigeParkbanken - tuinbanken

Ook hebben we een complete lijn parkbanken - tuinbanken van massief regeneraat met dezelfde eigenschappen, en ook hier geldt van standaard modellen tot design.Parkbank model Bonn, 3 stuks, ook ideaal in particuliere tuinen.Voor ons gehele assortiment, zie > parkbanken en picknicksets van massief regeneraat.1 opmerking: