zondag 29 maart 2020

Nieuw in het assortiment, parkbank Porto en Knokke

Parkbank Porto van massief regeneraat

SKWShop, continu in beweging 
Zo hebben we afgelopen week ons assortiment kunststof park en straatmeubilair weer uitgebreid met twee parkbanken. Zoals bij een aantal al bekend zijn we 1 de 3 officiële dealers van straatmeubilair van het merk Govaplast en hebben we het assortiment dat we aanbieden van dit merk dus uitgebreid, met parkbank model Porto, zie ook afbeelding boven aan dit blog en parkbank model Knokke.

Parkbank Porto
Een parkbank uit het voordelige assortiment. De bankvoeten zijn zwart en voor de zitting en leuning heeft u de keuze uit:

  • zwart
  • grijs
  • bruin
  • groen
  • sand-beige

Net als bij alle parkbanken uit de Govaplast-lijn zijn de zittingen verstevigd met een stalen strip, de banken zelf onderhoudsvrij, duurzaam, geproduceerd van 100% massief regeneraat en zelf ook weer 100% recyclebaar. Cradel to Cradel-principe en bovendien grafittiproof.

De lengte van deze zeer leuke parkbank is 180 cm. Het gewicht 70 kg.

Parkbank Porto met bruine zitting en leuning. 


Parkbank Knokke
Dit is een fraaie design bank met een dubbele zit. Een combinatie van massief regeneraat en zeer fraai Corten-staal. Een parkbank met een lengte van 194 cm. Hoog 104 cm en diep 153 cm. Deze bank heeft natuurlijk dezelfde voordelen en eigenschappen qua duurzaamheid, onderhoud en milieuvriendelijkheid als de hiervoor genoemde parkbank model Porto.

Parkbank model Knokke met de dubbele zit. Door de gebruikte materialen, ook zeer geschikt voor plaatsing aan de kust.En verder...
Zijn we volop aan de gang om de website van kantoorspecialist beter te positioneren. En hebben we de stap gemaakt dat we nu ook kantoorunits die als bouwpakket geleverd moeten worden, omdat de plek niet goed bereikbaar is of de unit gewoon te groot is om in 1 x te transporteren, in eigen hand genomen. We zijn zoals bekend dealer van het topmerk WSM uit Duitsland als het om kantoorunits gaat en we lieten tot nu toe deze ook door hun opbouwen. Doordat we dit nu zelf doen, kunnen we de montage scherper aanbieden. Voordeel voor ons, voordeel voor u :-)


Een kantoorunit uit onze W-serie, slechts 1 van onze vele mogelijkheden.

Voor al onze mogelijkheden zie: kantoorunits


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We helpen u graag.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
info@skwshop.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten