zaterdag 14 maart 2020

Parkbanken Tauri Color en fietsparkeren

Parkbank Tauri Color, uitgevoerd in rood ral 5020

Straatmeubilair
Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Een zeer ruim assortiment! Dit blog zetten we onze parkbanken uit de Tauri lijn even in het zonnetje.
Fraai vormgegeven straatmeubilair dat leverbaar is in diverse uitvoeringen. Het mooie van deze lijn is dat duurzaamheid, design, een uitstekend zitcomfort en een scherpe prijs op een mooie manier samenkomen.

Laser-gesneden zij-steunen vormen de basis voor deze fraaie banken.

Leverbare uitvoeringen:

  • volledig van staal en verzinkt en gepoedercoat in een fraaie ral kleur. 
  • basis staal, verzinkt en gepoedercoat in een fraaie ral kleur. Zitting/leuning: hout-afwerking.

Daarnaast zijn de parkbanken leverbaar in een uitvoering met rugleuning en in een uitvoering zonder rugleuning.

Afmetingen parkbank:
  • lengte: 1615 mm
  • zithoogte: 485 mm.
  • hoogte bank met leuning 848 mm.
Parkbank Tauri wood. Het frame gecoat in diepzwart en de zitting/leuning in FSC-hardhout

Montage:
Deze parkbanken zijn voorzien van elliptisch vormgegeven voetplaten met voorgeboorde gaten. Daarom is de montage van deze parkbank een fluitje van een cent. Vanzelfsprekend kunnen ook wij de montage voor u verzorgen.

Prijzen:
Parkbank Tauri Wood met rugleuning al voor: 530,00 ex btw
Parkbank Tauri Color met rugleuning al voor: 480,00 ex btw


Parkbanken model Tauri Color uitgevoerd in blauw ral 5017

Indien u vragen heeft of interesse in deze fraaie parkbank, bezoek dan de website van SKWShop > parkbanken model Tauri of bel; of mail ons, we informeren u graag en vragen en offertes kosten u tenslotte niets :-) 


Fietsparkeren
In de titel van dit blog wordt ook de term "fietsparkeren" genoemd. Dat SKWShop een zeer ruim assortiment fietsenrekken en fietsoverkappingen heeft, is inmiddels bij de meesten wel bekend. De reden hiervan is dat we even 1 van de opgeleverde projecten van afgelopen week willen laten zien.
Een combinatie van fietsoverkapping en rookabri uit onze populaire Keulen-serie en daarna de laatste assortimentsuitbreiding: design fietsenrek model Block.


Overkapping Keulen 5 x 2 meter. Rechts het rookgedeelte 2 x 2 m. met daarin onze parkbank model Danielle. Links het fietsoverkapping gedeelte 3 x 2 m. met daarin onze verzinkte aanleunbeugels. De basis van deze overkapping is uitgevoerd in antraciet ral 7016. Alle wanden van gehard ESG-veiligheidsglas.

Overkapping Keulen van SKWshop, nog altijd de mooiste in zijn prijsklasse! Slechts 1 van onze vele mogelijkheden, of het nu om een meeting-point, rook-abri, bushokje of fietsoverkapping gaat. 
Voor ieder budget en ieder vraagstuk een passende oplossing!


Nieuw in het assortiment! Fietsenrek Block
Een fraai vormgegeven vrijstaand fietsenrek met ronde betonelementen als zij-steun. Leverbaar in diverse lengtes en kleuren.  Zowel enkelzijdig als tweezijdig te gebruiken. Een aanwinst voor de buitenruimtes.

Design fietsenrek model Block in de uitvoering met 7 fietsplekken.

Voor meer informatie over dit fietsenrek en onze andere modellen zie SKWShop > fietsenrekkenDe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We helpen u graag!


SKWShop.nl - Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
M: info@skewshop.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten