zondag 22 maart 2020

Voetbalkooien en straatmeubilair

De aanleg van een grote voetbalkooi met volleybal en tennis in Rotterdam en een ingelegd logo van de brandweer

SKWshop, nog altijd 1 van de sterkste spelers als het om voetbalkooien en pannakooien gaat.
Ook afgelopen week zijn we volop bezig geweest met het plaatsen van een paar mooie velden. Wederom sportkooien uit onze populaire Premium-serie. Onze Premium-serie is nog altijd de beste koop als het om prijs- kwaliteitsverhouding gaat. Geluidsarm, 20 jaar garantie tegen doorroesten (alle ijzerdelen zijn namelijk volbad verzinkt voor het lassen) en een superprijs gezien de kwaliteit!

Geluidsarm!
We maken gebruik van Security-staanders, waarbij kunststof zorgt voor een scheiding van de metalen delen, waardoor u weinig last heeft van hinderlijk contactgeluid van de bal tegen de wanden van de voetbalkooi of pannakooi. Ook kunnen we een zogenaamde Premium+ veld leveren. Deze is echt fluisterstil en de ideale oplossing in de directe omgeving van woonhuizen e.d.

1 van de drie voetbalkooien waar we afgelopen week mee begonnen zijn en deze week afmaken. Hier is om planningstechnische redenen, eerst de kooi geplaatst i.p.v. eerst de kunstgras speelvloer. We leggen normaal eerst de vloer, dan hoeft het kunstgras niet over de wanden getild te worden. Zie ook afbeelding boven aan dit blog.

Aanleg pannakooien Premium bij de Hapse Boys, afgelopen week, komende week plaatsen we de kooi. De volgorde zoals we deze het liefst hebben :-)


Als vaker geschreven, onze voetbalkooien en pannakooien uit de Premium-serie zijn in bijna iedere afmeting leverbaar. Wandhoogtes tot c.a. 4 meter en kunnen voorzien worden van diverse andere sportmogelijkheden, voetbal, tennis, basketbal, korfbal, volleybal, enz...

Indien u interesse heeft of gewoon nieuwsgierig bent, bezoek dan de website van SKWShop, de sterkste in pannakooi en voetbalkooi op maat! Diverse mogelijkheden en altijd gratis advies, we informeren u graag en denken met u mee van begin tot eind.Leuke foto's
Afgelopen week hebben we een paar zeer leuke klantfoto's gekregen die we toch even willen laten zien. De vrijwilligers hebben de door ons geleverde parkbanken en picknicktafels die door ons geleverd zijn geplaatst. Straatmeubilair van het kwaliteitsmerk Govaplast, SKWshop is 1 van de drie officiƫle dealers in Nederland en dat is iets waar we altijd nog zeer trots op zijn!


Onze parkbank model Paris geleverd op pallets. Rot- en onderhoudsvrij straatmeubilair van het merk Govaplast. Door en door gekleurd en geproduceerd van 100% regeneraat. Zelf ook weer voor 100% recyclebaar, dus ook nog een goed voor het milieu.

Parkbank model Paris, 1 van de 5 die ze geplaatste hebben in de speeltuin. Door de gebruikte materialen zijn deze parkbanken ook nog eens 100% splintervrij, dus zeer veilig voor de kinderen.

Picknicktafels model Oslo, ook deze staan nu bij speeltuin Rollebos.

Regeneraat meubelen (massief kunststof) zijn leverbaar in diverse kleuren en kleurstellingen en bovendien zeer veel modellen. Indien u overweegt meubilair voor de buitenruimte te kopen, overweeg dan eens parkbanken en picknicktafels van het merk Govaplast. De prijzen zullen u aangenaam verrassen, net als de kwaliteit.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare- en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

info@skwshop.nl
*31(0)502806970
En voor een ieder de komende weken, de kop ervoor, luister alstublieft naar de adviezen van de RIVM qua afstand en sociale contacten. Dan hebben we de kans dat we redelijk goed door de situatie heen komen met ons allen.
Wij van SKWshop en Kantoorunitspecialist.nl gaan voornamelijk website-onderhoud doen, een paar klussen afronden waar we geen contact met derden hebben en dingen zoals het schrijven van dit blog. En qua leveringen mijden we direct klantcontact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten