zondag 8 maart 2020

Slagbomen en draaibomenSlagboom handbediend model Budget met vaste eindsteun. 

SKWshop. een zeer sterke speler als het om slagbomen en draaibomen gaat. Qua prijs-kwaliteitsverhouding is onze budget-serie bijna onovertroffen. Duurzaam en degelijke materialen en leverbaar in diverse uitvoeringen en lengtes.

Slagboom kopen?
Indien u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame manier om uw toegang te controleren en niet te veel geld uit wilt geven, dan is een bezoek aan de website van SKWshop absoluut de moeite waard.


Onze Budgetserie
Deze prijspakker onder de slagbomen zijn leverbaar tot lengtes van 7 meter
Met vaste eindsteun of pendelsteun

Voor het afsluiten hebben we:

  • hangslot uitvoering
  • driekantslot uitvoering
  • cilinderslot uitvoering.


Ruimtebesparende oplossing?
Dan hebben we onze handbediende compact slagboom. Een ideale oplossing indien er weinig ruimte is door de toepassing van een gasveer i.p.v. een contragewicht.
Ook deze is leverbaar met vaste eindsteun of pendelsteun en voor het op slot zetten heeft u dezelfde opties-keuzes als bij de hiervoor genoemde slagboom met contragewicht.

Ook deze slagbomen zetten we voor een bijzonder scherpe prijs in de markt. Vergelijkt u zelf maar eens.


3 meter slagboom met gasveer, Zeer degelijk en zeer eenvoudig te bedienen. Leverbaar in lengtes t/m 7 meter.
Handbediende draaibomen
Tot slot brengen we onze handbediend draaiboom, de HBD- serie, nog even onder de aandacht. Ook hiermee hebben we een product dat zich probleemloos kan meten met de concurrentie. Ook deze is leverbaar tot lengtes van 6 meter. Uitgevoerd met 2 eindsteunen en ook hier weer de keuze uit een hangslot sluiting, driekantslot sluiting of een cilinderslot sluiting.Handbediende draaiboom met een lengte van 6 meter

Levering/montage:
Voor de genoemde slagbomen en draaibomen geldt:

  • snelle levering
  • eenvoudige montage. 

Maar vanzelfsprekend kunnen ook wij de montage voor u verzorgen. We informeren u graag.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

Het juiste adres voor het realiseren voort duurzame en verrassend voordelige slagbomen en draaibomen.

www.skwshop.nl
*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl

Mooie foto!

Afgelopen week hebben we ook weer een sportief plein ingericht met onze VBC160-serie voetbaldoelen (3x2m) met basketbalvoorziening erop. Wekelijks richten we pleinen in met onze pannakooien, basketbalpalen en voetbaldoelen. Maar als het om onze VBC160-serie gaat hebben we deze nog niet eerder in deze kleur uitgevoerd. Fraai donkergroen in de huisstijl van de school.

Met onze VBC-serie kunt u eenvoudig en snel een sportief plein realiseren? Deze twee staan in Ede.Voetbaldoel met basketbal model VBC200 is in bijna iedere ral kleur leverbaar, een aanwinst voor ieder speel- en schoolplein
Geen opmerkingen:

Een reactie posten