zondag 20 september 2020

Design fietsoverkappingen en fietsenrekken

 

Onze monteurs leggen de laatste hand aan de montage van fietsoverkapping Xanten met een lengte van 4.3m

Fietsenrekken en fietsoverkappingen, dan is SKWShop absoluut het juiste adres. Wekelijks plaatsen we door heel Nederland en België overdekte fietsenstallingen. Bij particulieren, bedrijven en in openbare ruimtes.


Fietsoverkapping model Xanten
Afgelopen week hebben we een mooie uitvoering van onze fietsoverkapping model Xanten opgeleverd. De meest minimalistische fietsoverkapping uit ons assortiment. Deze overkappingen zijn opgebouwd uit 2 zware staanders, die tevens ook de afwatering voorzien, met daarboven een zwaar uitgevoerd dak met een sneeuwlast van maar liefst 75kg/m2.
De diepte van het dak is 5 meter en de leverbare lengte vanaf 4.3 meter en iedere keer weer uitbreidbaar met aanbouwdelen van 4.3 meter. We wilden deze even laten zien, omdat we dit type niet vaak verkopen en dit absoluut de juiste oplossing is voor wie "Less is More" is.


Het eindresultaat, een riante overdekte fietsenstalling, minimalisme op zijn mooist 


Design fietsenrekken
Ook hiervan hebben we meerdere in ons assortiment. Net even anders en voor verrassend scherpe prijzen. Zo hebben we afgelopen week weer een heel plein voorzien van onze fietsenrekken uit de Spirit Concrete-serie. Deze zijn leverbaar in diverse ral kleuren en lengtes. Voor de betonnen zij-steunen heeft u de keuze uit de vierkante, die hieronder op de afbeelding staan en halfronde betonsteunen. Het voordeel van deze fietsenrekken is dat ze door hun gewicht geen verdere bodemverankering nodig zijn..

De opgeleverde Spirit Concrete fietsenrekken. Deze zijn geschikt voor 9 fietsen en alle gecoat in antraciet ral 7016 


BF1000
Tot slot, we blijven bij fietsparkeren, ook de afgelopen jaar toegevoegde lengte van 4.5 meter bij onze populaire fietsoverkappingen uit de BF1000-serie, blijkt een succes te zijn. Voorheen leverden we deze alleen in een lengte 3 meter en dan uitbreiddelen met steeds weer 3 meter. En ook de 4.5 meter leveren we volledig gemonteerd, indien de wagen op de plek kan komen. Als het om droog fietsparkeren gaat, is onze BF1000-serie fietsoverkappingen nog altijd een ongekende super aanbieding.


Twee van onze BF1000 fietsoverkappingen gereed voor transport en montage in de nieuwe 4.5 meter uitvoering.


SKWShop.nl, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte. Zeer sterk in fietsoverkappingen en fietsenrekken. Van standaard oplossingen tot fraai design. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We staan u graag te woord :-)


SKWshop.nl - Buiten de sterkste!


*31(0)502806970
Info@skwshop.nl
Onze fietsoverkapping model Laura in de dubbele uitvoering met design fietsenrekken model Spirit Steel Geen opmerkingen:

Een reactie posten