dinsdag 15 september 2020

Kantoorunits


Kantoorunit model W4 x 2mBijschrift toevoegen


Kantoorruimte nodig?
Kantoorunits voor de binnen en buitenruimte. Bij kantoorunitspecialist.nl bent u aan het juiste adres.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. Of het nu om een kantoorunit voor de binnenruimte of een volledig geïsoleerde kantoorunit voor de buitenruimte gaat.Kantoorunit model W voor de buitenruimte voorzien van geïsoleerd glas en zonneschermen


Afmetingen
Bijna iedere afmeting: is mogelijk, indien de plek goed toegankelijk is kunnen we kantoorruimtes tot een breedte van 3 meter en 9 meter lang in 1 x op de juiste plek zetten. Plug and Play.  Grotere units leveren we in geprefabriceerde delen of als de plek niet goed toegankelijk is, bouwen we te plekke op


Opties:
Deze lijst is bijna onuitputtelijk:
  • pc- aansluitingen
  • elektrokast
  • verwarming
  • airco
  • keukenblok
  • toiletgroepen
  • douches

Zeer hoogwaardig afgewerkt.
Zelf kantoorunits met meerdere verdiepingen, inclusief bordessen en trapopgangen. En ook deze voor zeer concurrerende prijzen. Degelijk Duits fabricaat. Kantoorunit-specialist.nl is official partner van WSM-GMBH, 1 van de sterkste en grootste spelers in Europa. Qualitait in Metall.


 Kantoorunits gestapeld, u ziet het, de mogelijkheden zijn bij kantoorunit-specialist bijna onbeperkt.


Dus als u op zoek bent naar kantoorruimte, permanent of tijdelijk is het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij Kantoorunits-specialist.nl absoluut de moeite waard. En waarom zou u dit niet doen, vragen en offertes kosten u tenslotte niets.


Eenvoudig altijd weer uw unit verplaatsen
Dan kunnen we deze naar wens voorzien van permanente hijsogen of een heftruckvoorziening, waardoor het verplaatsten van uw kantoorunit altijd weer een fluitje van een cent is. 
Aan de buitenzijde zetten we desgewenst dan een 5-polige stekker, zodat het aansluiten van de spanning ook met 1 handeling gereed is.


Specials
Ook voor complete campingwinkels, geïsoleerde operator-ruimtes (-30 Decibel), meetruimtes en kantoorunits die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden, bent u aan het juiste adres. Afwijkende plafondhoogtes, met of zonder bodem, enz, enz..
Klanten als DHL, defensie, Vopak, Waterschap Friesland gingen u voor. Alle bijzonder tevreden over de geleverde kwaliteit. (Boven verwachting zelfs).Indien u vragen heeft, bel dan met *31(0)502806970
Of mail: info@kantoorunitspecialist.nl

We informeren u graag :-)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten