zondag 4 oktober 2020

About last friday

Zeefruit @Yip Groningen, top-restaurant, je moet het alleen even weten te vinden :-)
 Euroborg Groningen. De lekkerste Sushi van Groningen en meer....


Leuke weekafsluiting
Ondank alle Corono- perikelen, hebben we de week super afgesloten.
Met spoed een paar dug-outs geproduceerd en op tijd afgeleverd in Roosendaal, het spande erom, maar door inzet van de aluminiumlasser alles nog net op tijd gered en de mannen zijn door de klant getrakteerd op Bosche worstenbroodjes :-). Wij blij, klant blij. Twee dug-outs model DO180 met een lengte van 5 meter.  1 van de 2twee geleverde dug-outs, model DO180, extra diepe dug-outs, dus extra comfort voor uw coach en uw reservespelers. Slechts 1 van onze vele mogelijkheden als het om dug-outs en reservebanken gaat. Door en door gelast aluminium, afgewerkt met 2-zijdig uv- bestending slagvast polycarbonaat en voorzien van FSC-hardhouten zitting en leuning. (Natuurlijk ook leverbaar met kuipstoelen in uw clubkleuren).Nog een spoedje..
Ook hadden we beloofd deze Paris rookabri voor het weekend op te leveren. De Paris overkapping is nog altijd 1 van de mooiste uit ons assortiment. 
Schakelbaar, wandelementen van helder ESG gehard veiligheidsglas (u kiest zelf het aantal panelen).
En desgewenst uit te voeren met geïntegreerde zitbanken, zie rookabri Paris op de website voor meer foto's en informatie.
(Leverbaar in en ral kleur van uw keuze).

Rookabri - meetingpoint Paris, een prachtige overkapping met diamantkap en een doorsnede van 3.300mm. Deze overkapping wordt naar keuzen op het maaiveld of met verlenge staanders onder het maaiveld gemonteerd. Deze is gecoat in steen-grijs. Absoluut een aanwinst voor de buitenruimte.Betonnen fauteuils
En hebben we weer een prachtige betonnen fauteuils afgeleverd. Ook dit is een product waar we zelf altijd erg blij van worden als we deze mogen leveren. Park- straatmeubilair op zijn mooist, geen onderhoud, duurzaam en een lust voor het oog.Onze betonnen stoelen uitgevoerd in donkergrijs, we kunnen er desgewenst ook een bijpassende tafel bij leveren.En....
Heeft Piani Epoxy weer een prachtige tafel afgeleverd (De jonge ondernemer Deny Pluim uit Groningen die we ondersteunen).  Deze keer met een fraaie kruispoot en het blad gegoten met transparante epoxy en een zwarte onderkant.
Voor wie deze ondernemer nog niet kent, iedere tafel is uniek en u kiest zelf uw hout en de afwerking.


Epoxytafels, u haalt hiermee een uniek meubelstuk in huis, waar er geen 2e van te vinden is. Piani Epoxy uit Groningen, maatwerk, vakwerk voor een verrassend scherp prijs.
De afsluiting van dezer week bestond uit een fantastisch zeefruit buffet bij YIP Groningen. 

SKWshop.nl, altijd in beweging. Uw totaal-leverancier voor de openbare en semi-  openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.


Buiten de sterkste!

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970Geen opmerkingen:

Een reactie posten