zaterdag 17 oktober 2020

Rookabri Paris en meer...

Onze rookabri - rookoverkapping model Paris in diepzwart gecoat


We hebben weer een enerverende week achter de rug, Corona regels aangescherpt, dus we draaien weer met minder mensen op kantoor, de reizen naar België gaan moeilijker. Niets aan te doen, we moeten nu eenmaal het virus onder controle houden...

Maar we hebben weer een paar mooie opdrachten afgerond, waaronder de hierboven afgebeelde rookoverkapping model Paris. Nog altijd 1 van de mooiste uit ons ruime assortiment rookoverkappingen. Deze is gecoat in diepzwart ral 9005 en voorzien van 6 wandpanelen van gehard veiligheidsglas. 


Rookabri Paris

  • Bij deze overkappingen kunt u kiezen voor iedere standaard ral kleur. 
  • Het aantal wandpanelen kiest u zelf
  • Hier is voor de dakafwerking gekozen voor gelamineerd veiligheidsglas, maar we kunnen deze ook leveren met staalplaten gecoat in ral kleur.
  • Kunnen we meerdere schakelen, zodat er een grote ontmoetingsruimte ontstaat.
  • En kunnen we deze overkapping voorzien van geïntegreerde zitbanken.

Nog een afbeelding van deze fraaie rookabriFietsoverkapping model BF1000

De top aanbieding als het om droog fietsparkeren gaat van SKWshop. Afgelopen week hebben we weer twee in Tilburg geplaatst. Deze keer 2 stuks met een lengte van 4.5 meter in de verzinkte uitvoering.
Deze fraaie fiets overkappingen met een kap van tweezijdig uv-bestendig slagvast polycarbonaat kunnen naast de afgebeelde verzinkte uitvoeringen in bijna iedere ral kleur en lengte geleverd worden.


Montage-foto van de overkappingen in Tilburg. Fietsoverkapping - overdekte rijwielstalling BF1000, al vanaf 2.450,00 ex btw incl. transport en montage.
Pannakooien en voetbalkooien

De laatste klus in België voor de komende (2 weken in ieder geval)
Een fraaie voetbalkooi uit onze Premium-serie, met onze volledig gelaste voetbaldoel basketbalcombinaties model VBC160. Vandalisme en geluidsarm, de ultieme duurzaamheid voor een zeer concurrerende prijs. We hebben non 4 in de planning staan bij onze zuiderburen, dur we hopen dat alles snel weer een beetje onder controle is.De laatste montagefoto uit België de komende twee weken. Voetbalkooi Premium met basketbal en voetbal. 


Alles een beetje anders dan normaal, en wij hopen dat het nieuwe normaal, niet het nieuwe normaal wordt. Blijf gezond... en laten we het virus verslaan, zodat we hopelijk straks weer vrij kunnen bewegen.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi- openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we informeren u graag.

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
M: info@skwshop.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten