maandag 9 november 2020

Luxe kantoorunits

 

De VC-serie, luxe kantoorunits op maat voor een scherpe prijs


Kantoorunits voor binnen en buiten. Voor wie een nieuwe kantoorunit wil kopen uit het luxe segment, is SKWshop het juiste adres. De VC-serie, hoogwaardig afgewerkt en in bijna iedere ral kleuren -combinatie en afmeting leverbaar. Maatwerk/vakwerk. Voor wie alleen het beste goed genoeg is. 

Geluidsreductie van 30 Decibel!
Dus ook ideaal in ruimtes met veel lawaai en extreme omstandigheden, vocht e.d. Zoals operatorruimtes in fabrieken. 

Opties kantoorunit VC
De lijst met opties is legio:

  • pc aansluitingen 
  • airco
  • wandcontactdozen
  • verwarming
  • keukenblok
  • toiletten
  • douche-cabines
  • LED verlichting
  • hijsogen of heftruckvoorziening
  • enz, enz..

Onze luxe kantoorunit model VC, ingezet als portiersloge


Ramen en deuren
U heeft de keuze uit vaste ramen, kiepramen en schuiframen
Tussenwanden met deur en voor de deuren kunt u kiezen uit gesloten panelen of half glas.
Bij kantoorunits voor de binnenruimte maken we gebruik van gehard veiligheidsglas en voor de buitenruimte isolatie (thermopane) glas.


Afmetingen en levering
Werkelijk iedere afmeting is mogelijk, deze luxe kantoorunits met een breedte tot 3 meter kunnen we volledig gemonteerd (sleutel klaar) leveren. De grotere leveren we afhankelijk van de bereikbaarheid van de locatie in geprefabriceerde delen of bouwen we ter plekke op.


Op hoogte
Ook dan bent u aan het juiste adres, we leveren desgewenst het bordes en de trap + leuning erbij. U bent ontzorgt van A tot Z met de luxe kantoorunits uit de VC-serie van SKWshop. Hierboven een tweelaags kantoorunit afgebeeld met trap en trapleuning. Volledig glas rondom voor een vrij zicht rondom in de productiehal. U ziet het, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.


SKWShop, voor ieder vraagstuk een passende oplossing
De VC-serie van SKWshop.nl - het topsegment luxe kantoorunits, degelijk Duits fabricaat! Slechts 1 van onze vele mogelijkheden. Voor wie een kantoorunit wil kopen is sowieso een bezoekje aan de website van SKWshop de moeite waard. Naast de VC-serie hebben we ook nog onze populaire W-serie kantoorunits en innovatieve flexibele SMART units voor de binnenruimte. En.. offertes en vragen kosten u tenslotte niets en wij informeren u graag :-) Voor ieder huisvestingsvraagstuk een oplossing.

Zie ons gehele assortiment > kantoorunits 

Referenties: o.a. Mitsubishi, Defensie, Vopak en Waterschap Friesland gingen u voor en zijn alle zeer tevreden klanten :-) 


SKWshop.nl
*31(0)50 2806970
M: info@skwshop.nl
Een voorbeeld van een 6 x 7m.  kantoorunit uit onze W-serie. Ook deze is leverbaar voor de binnen en buitenruimte. Onze beste koop als het om de prijs- kwaliteitsverhouding gaat. Leverbaar in bijna iedere afmeting.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten