dinsdag 2 maart 2021

Voetbalkooien model Premium

 

Voetbalkooi model Premium met kunstgras bij Guus Meeuwis in Brabant


Voetbalkooien en pannakooien op maat!

SKWshop, 1 van de sterkste als het gaat om voetbalkooien op maat. Bijna iedere afmeting en wandhoogte mogelijk en ook voor de speelvloer heeft u de keuze uit diverse ondergronden. Maatwerk, vakwerk voor bijzonder scherpe prijzen. De Premiumserie van SKWshop, nog altijd de beste koop en we durven hier nog altijd probleemloos de laagste prijsgarantie op te geven voor een gelijkwaardig product.

De basis van onze Premium sportkooien bestaat uit onze Security-staanders met kunststof scheiding tussen de metalen delen, waardoor deze voetbalkooien geluidsarm zijn en bovendien bijzonder degelijk en duurzaam. 


Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies 

Plein en straatsport is en blijft onze passie en het mooie van het sportief inrichten van de buitenruimte is dat je eigenlijk altijd blije klanten hebt. Een voetbalkooi, pannakooi, maar ook losse doelen, een basketbalpaal en pleinstickers geeft een hoop sportief spelplezier. En dit is gezond, stimuleert de sociale vaardigheden en integratie van jongeren. 

Indien u interesse heeft, of gewoon nieuwsgierig bent, we informeren u altijd geheel vrijblijvend met plezier.  :-)


Voorbeelden afgelopen week

Ook afgelopen week hebben we weer een paar mooie sportkooien opgeleverd. waaronder de hierboven aan dit blog afgebeelde voetbalkooi bij Guus Meeuwis.


Nog een afbeelding van deze fraaie voetbalkooi uit onze Premiumserie, gecoat in de Corten-kleur, zodat deze perfect aansluit bij de woning. 


Bruinisse: Een fraaie overdekte pannakooi met basketbal en hockeyslagplanken in Bruinisse. Geplaatst op een bestaande asfaltvloer. Ook deze is uit onze populaire Premiumserie.

Overdekte pannakooi, kleine voetbalkooi met wanden van 4 meter hoog en een netoverdekking. Bovendien is deze voorzien van hockeyslagplanken. Deze staat dus in Bruinisse.


En in Delft...


En ook deze :-) een zeer fraai pannaveld met kunstgras. Achterwanden 2 meter hoog en de lange wanden 1 meter hoog. 


Outdoor basketbalpalen


En tot slot laten we u nog even onze basketbalpaal model Profi zien wet wedstrijdbord en verende dunkring. Ook deze is afgelopen week geplaatst. We hebben een ruim assortiment basketbalpalen voor speel en schoolpleinen, maar als het om peen (semi) professioneel potje basketbal gaat, dan is dit toch een superpaal..  Leverbaar in een ral kleur van uw keuze, en met of zonder montage. We ontzorgen u met veel plezier van A tot Z. Basketbalpaal Profi met professioneel basketbalbord van plexiglas met een dikte van maar liefst 15mm.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten - Buiten de sterkste! Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. 


*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten