maandag 15 maart 2021

Overdekte fietsenstalling model BF1000

 

Twee fietsoverkappingen model BF1000, lengte 4.5 meter tegenover elkaar geplaatst

De hardloper van SKWShop.nl. Fietsoverkapping BF1000.. en niet voor niets. Duurzaam, voordelig en een zeer netten uitstraling. Leverbaar in een verzinkte uitvoering, of afgewerkt in een ral kleur van uw keuze. Voor wie overweegt een nieuwe fietsoverkapping te kopen, misschien wel de juiste keuze!  


Topdeal!

De 3 meter uitvoering al voor 2.450,00 ex btw. Incl. transport, prefab fundering en montage

Deze overkappingen zijn leverbaar vanaf een lengte van 3 meter en onbeperkt uitbreidbaar. Droog fietsparkeren op zijn mooist voor een messcherpe prijs. Een aanwinst voor uw buiten!

Frame: volbad verzinkt (jarenlang bestand tegen alle weersomstandigheden)
Kap-afwerking en zijwanden: dubbelzijdig uv-bestendig slagvast polycarbonaat.


Als rokersabri
Ook wordt onze BF1000 fietsoverkapping steeds vaker ingezet als rookruimte buiten, rokersabri. En vanzelfsprekend leent deze overkapping zich daar uitstekend voor. En desgewenst kunt u dan een zitbank bijbestellen in dezelfde ral kleur/uitvoering als de overkapping. 


De verzinkte uitvoering, lengte 3 meter ingezet als rookabri

Of als combinatie buitenroken en fietsparkeren


Onze BF1000, lengte 6 meter waarvan 3 meter fietsoverkapping en 3 meter rookabri met de genoemde zitbank in dezelfde ral kleur als de overkapping.


Tot een lengte van maar liefst 9 meter komen we met de volledig gemonteerde overkapping, als we met de wagen op de plek kunnen komen.  Anders bouwen we deze ter plekke op. Verder is het belangrijk dat we de prefab betonpoeren in kunnen graven en de grond vrij van puin moet zijn of dat er een harde ondergrond aanwezig is waar we de overkapping rechtstreeks op kunnen monteren.

Vragen?
Bel of mail ons dan, we informeren u graag en vragen kosten u tenslotte niets.

SKWshop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies,
 

info@skwshop.nl
*31(0)502806970Fietsenrekken?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, van standaard tot fraai design. Zeer ruim assortiment!


Fietsenrek Strike, slechts 1 van onze vele mogelijkheden.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten