donderdag 29 april 2021

Basketbalpalen antivandaal

 

Basketbalpaal model Heavy, de onverwoestbare oplossing


SKWshop.nl, ook voor basketbalpalen voor de buitenruimte het juiste adres. Van recreatie basketbalpaal tot professionele outdoor basketbalpalen. 

Deze keer zetten we onze praktisch onverwoestbare basketbalpaal model Heavy in de schijnwerpers. Een uitkomst in vandalismegevoelige omgevingen. Deze basketbalpaal is geproduceerd van staal van maar liefst 150 x 150mm en volbad verzinkt na lassen. Het basketbalbord is een zogenaamd antivandaal en geluidsarm roosterbord met wedstrijdafmetingen. 180 x105cm.

Voor de montage kunt u kiezen uit een uitvoering met voetplaten of de inbetonneerbare uitvoering. En kunt u ervoor kiezel om de plaatsing zelf uit te voeren of dit door ons te laten doen. We ontzorgen u graag van A tot Z.

We hebben de verzinkte uitvoering afgebeeld, maar de paal kan in een ral kleur naar keuze, net als het basketbalbord. 


Een dubbele uitvoering van onze basketbalpaal Heavy. Aan 1 kant een recreatie basketbalbord op kinderhoogte en aan de andere zijde het roosterbord in wedstrijdformaat.


Een bijzonder concurrerende prijs
U heeft deze fraaie basketbalpaal al vanaf 1.149,00 ex btw en dat is gezien de kwaliteit, absoluut niet te duur.


Zeer ruim assortiment!
Basketbalpaal model Heavy is slechts 1 va onze vele mogelijkheden, we hebben bijvoorbeeld ook een Profi basketbalpaal, uitgevoerd met zwaar transparant kunststof wedstrijdbord en een oversteek van 165cm. Deze is al leverbaar vanaf 1.275,00 ex btw ..


Basketbalpaal model Profi, hier in het blauw gecoat. Ook voor deze geldt dat deze in bijna iedere ral kleur en in een alleen verzinkte uitvoering leverbaar is.


Recreatie basketbalpalen
En hebben we diverse, bijzonder degelijke recreatie basketbalpalen. Deze zijn standaard voor zien van een basketbalbord met de afmetingen 105 x 90cm. Al vanaf 689,00 ex btw!


Basketbalpaal model Rothe van rvs met rood antivandaal basketbalbord


Indien u overweegt een basketbalpaal te kopen, SKWshop, voor ieder plein een passende basketbalpaal, duurzaam en voor scherpe prijzen. Indien u vragen heeft, bel of mail ons dan. We informeren en we staan u graag te woord.

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.


Buiten de sterkste

31(0)502806970
M: info@skwshop.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten