vrijdag 9 april 2021

Design parkbank model Rest

 

Design parkbank Rest in de gebogen uitvoering


SKWshop.nl, sterk in plein- en straatmeubilair. Van standaard oplossingen tot fraai design. Voor iedere smaak en ieder budget.  Deze keer zetten we onze design parkbank model Rest in de schijnwerpers. Een fraaie lijn parkbanken, leverbaar in diverse ral kleuren en naast de hierboven afgebeelde gebogen parkbank met rugleuning, ook zonder rugleuning, in een rechte uitvoering leverbaar en ook als complete picknickset. Italiaans design voor een zeer scherpe prijs. Als het ook gewoon mooi mag zijn.

Leverbare uitvoeringen op een rij:


1 Parkbank Rest Curved, de gebogen uitvoering:
Als genoemd zonder rugleuning, met rugleuning en daarnaast in een naar binnen gebogen uitvoering en in een naar buiten gebogen uitvoering. U kunt deze dus desgewenst schakelen tot een ronde boombank met een buiten diameter van ca 3.7m, of als slang. Zie afbeelding hieronder:


De geschakelde uitvoering van de naar binnen en naar buiten gebogen uitvoering van deze bijzonder fraaie parkbanken in diepzwart gecoat.


2. De rechte uitvoering: 
Ook deze is zonder rugleuning en met rugleuning leverbaar. Lengte ca 180cm. 

Parkbanken Rest in de rechte uitvoering met rugleuning, ook deze twee diepzwart gecoat


3. De picknickset:
Deze is naar keuze leverbaar met banken met rugleuning en banken zonder rugleuning. Ook kunt u vanzelfsprekend kiezen voor 1 bank zonder rugleuning en 1 bank met rugleuning. 

Elegantie ten top. Picknickset model Rest


Montage:
Voor de montage, bevestiging op het maaiveld kunt u kiezen voor verlengde voeten voor bevestiging onder het maaiveld of voor uitvoering op het maaiveld. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor montage door ons.

Elegant, duurzaam en net even anders. Park- straatmeubilair uit onze Rest-lijn. Voor verrassend scherpe prijzen.


Nog een afbeelding van deze design parkbank met daarnaast onze buiten afvalbak model Bima, beide in dezelfde ral kleur uitgevoerd.
Nog meer design....
Ook hebben we afgelopen week weer twee van onze design rookabri's model Regenburg gemonteerd.
Deze keer de uitvoering met paraplu-dak en geïntegreerde rook- statafel. We hebben ook een uitvoering met een vierkant dak. Elegant, duurzaam en bijzonder fraai om te zien. Alleen het straatwerk moet nog even aangeheeld worden.


Design rookabri Regenburg, als het ook mooi mag zijn.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we informeren u graag.

www.skwshop.nl - Buiten de sterkste!


*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten