vrijdag 29 oktober 2021

Voetbalkooi op maat

 

Voetbalkooi - sportkooi op maat! Conceptuitwerking. 


SKWshop, nog altijd 1 van de sterkste spelers als het om een sportkooi op maat gaat. We houden onze prijzen laag, omdat we als vaker gemeld vinden dat; ieder kind recht heeft (onze mening) om gratis te kunnen sporten en spelen. Bewegen is gezond en samen sporten spelen goed voor de gezondheid, ontwikkeling en integratie (voor jonge en oud).

Of het nu om een pannakooi van 4x6m gaat of een grote multi- sportkooi, we denken graag met u mee, van begin tot eind. Ons advies is altijd gratis en als u niet tot aanschaf overgaat of ergens anders koopt, hebben we daar geen moeite mee. We vinden het gewoon erg leuk om in dit marktsegment bezig te zijn.

Er zijn namelijk geen blijere klanten dan kinderen die een pannakooi of sportkooi in hun wijk of op hun schoolplein krijgen.Meest verkocht

Dan hebben we het over onze populaire Premium-serie, hiermee durven we probleemloos met iedereen de concurrentie aan te gaan. Topkwaliteit pannakooien en voetbalkooien voor een bijzonder scherpe prijs. In bijna iedere afmeting leverbaar, geluidsarm, 20 jaar garantie tegen doorroesten. Met of zonder speelvloer, absoluut onze beste koop! Deze zijn opgebouwd met Securitystaanders, kunst-stofscheiding tussen de metalen delen, waardoor contactgeluid van de bal tegen de wand gereduceerd wordt. Alle ijzerdelen zijn volbad thermisch verzinkt en dat is vele malen duurzamer dan elektrolytisch verzinken.
Onze pannakooien en voetbalkooien zijn in bijna iedere ral kleur leverbaar.

Voor onze voetbal basketbalkooien geldt dat we volledig gelaste voetbaldoel, basketbal-units gebruiken. Geen geboute delen en daardoor ook geluidsarm en extreem sterk en duurzaam. Voor de doelen heeft u dan weer de keuze uit verschillende afmetingen.Pannakooi Premium met basketbal en vloercoating, een mooi voorbeeld uit onze Premium-serie. Deze is uitgevoerd met onze volledig gelkaste voetbal- basketbalcombinaties. Hier is gekozen voor de kleur van de huisstijl van de school en 2 x 2 meter doelen, met een antivandaal basketbalbord in het wit. Daarnaast is hier gekozen voor 4 kleine doelen in de lange wanden, zodat er meer spelvarianten gespeeld kunnen worden.


Ook bekende klanten

Naast diverse scholen en gemeentes hebben ook Guus Meeuwis en Rapper Boef, gekozen voor een court uit onze Premiumserie.

Voetbalkooi Premium bij Guus Meeuwis, in een speciale Corten kleur gecoat, zodat het veld aansluit bij de kleuren van zijn woning.Voetbalkooi model Premium bij Rapper Boef, hier organiseert hij leuke toernooien in voor de jeugd.SKWshop, voor ieder plein een passende oplossing. De sterkste in pannakooi en voetbalkooi op maat. Snelle vrijblijvende interesse en altijd gratis advies, we informeren u graag en nogmaals, vragen en offertes kosten u tenslotte niets.

www.skwshop.nl- Buiten de sterkste
info@skwshop.nl
*31(0)2806970


Ook een topdeal - top aanbieding!

Onze ronde pannakooi model Match, deze hebben we voor FC Groningen geproduceerd in de club kleuren. Deze is geschikt voor permanente plaatsing en als mobiele pannakooi. Ook heeft deze het wedstrijdformaat, diameter 6 meter en doelen van 1.5 x 0,75 meter.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten