woensdag 24 november 2021

Basketbalpalen

 

Montage/plaatsing van onze basketbalpaal model Profi

Basketbalpalen en basketbalcourts
Ook daarvoor bent u bij onze aan het juiste adres. Voor ieder plein een passende oplossing. 

Of het nu om een professionele basketbalpaal gaat, een in hoogte verstelbare recreatie basketbalpaal of een hufterproof basketbalpaal, ze hebben allemaal 1 ding gemeen; absoluut kwaliteit voor een messcherpe prijs!

Zo hebben we afgelopen week weer een zeer fraai basketbalcourt opgeleverd met onze zwaar uitgevoerde basketbalpalen uit onze Profi-serie. Zware koker van 100 x 100mm, volbad verzinkt en desgewenst gepoedercoat in een ral kleur van uw keuze. Het bord in van plexiglas, met wedstrijdafmetingen.


Basketbalcourt in den Helder met een laag hekwerk eromheen, met 2 van onze basketbalpalen model Profi

Basketbal nog steeds zeer populair!
Logisch, want voor een basketbalpaal is natuurlijk weinig ruimte nodig en past dus op bijna ieder (school) plein en zorgt dan al snel voor sportief plezier. En... de kosten vallen mee, t.o.v. diverse andere buiten sporttoestellen. En een tegel- asfalt- of klinkerondergrond is voldoende en ook daar hoeft dus verder voor sportief spel- speelplezier niet in geïnvesteerde worden, want deze ligt er meestal al.


Als benoemd hebben we een zeer ruim assortiment basketbalpalen.


Bijvoorbeeld deze leuke recreatie basketbalpaal met 2 geluidsarme antivandaal basketbalborden. Leverbaar in ral kleuren van uw keuze en desgewenst inclusief montage.


Onze duo basketbalpaal, absoluut een aanwinst op uw school- of speelplein. In bijna iedere ral kleur leverbaar en desgewenst zetten we da basketbalboren op 2 hoogtes.


Hufterproof!
Dan hebben we onze Heavy uitvoering met volbad verzinkt en geluidsarm roosterbord in wedstrijdformaat Deze is geheel verzinkt, maar ook hier geldt: leverbaar in een ral kleur of ral kleuren van uw keuze. En... met of zonder installatie.


Onze antivandaal basketbalpaal model Heayy.


Dit waren slechts enkele van onze mogelijkheden. Voor al onze modellen en uitvoeringen geldt dat we deze naar keuze met een aangelaste voetplaat of in een inbetonneerbare uitvoering kunnen leveren.

Voor ons gehele assortiment zie: basketbalpalen


Bij vragen, bel of mail, we informeren u graag en vragen kosten u tenslotte niet!


www.skwshop.nl - uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

Buiten de sterkste


M: info@skwshop.nl
*31(0)502806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten