maandag 13 december 2021

Overdekte pannakooien en voetbalkooien

 

Pannakooi 7.5 x 15m met netoverdekking


SKWShop.nl, misschien wel de sterkste speler als het om pannakooi en voetbalkooi op maat gaat.
Pannavoetbal, snel, sportief en erg leuk om te doen. Veilig sporten en spelen.
Meestal is een pannakooi met lage wanden voldoende. De achterwanden iets hoger dan de lange wanden, anders moeten de spelers steeds achter de bal aan lopen.

Maar soms is de omgevingssituatie zo dat de bal absoluut niet uit het veld mag vliegen, omdat er dan overlast of een onveilige situatie ontstaat. Dan is een voetbalkooi of pannakooi met een netoverdekking de juiste oplossing. Voor een pannakooi tot ca 7.5 x 15m is een wandhoogte van 3 meter dan meestal voldoende, voor de grotere voetbalkooien 4 meter hoogte. Er kan dan ook nog in gebasketbald worden.


De meest gekozen oplossing, pannakooi Premium met achterwanden 2 meter hoog en de lange wanden 1 meter hoog. In 9 van de 10 gevallen is dit een goed oplossing.Pannakooi Premium 7.5 x 15 meter, deze hebben we op een dakterras geplaatst, logisch dat de bal hier niet uit het veld mag vliegen :-)


Netoverdekking
Hiervoor gebruiken we geknoopte netten, zwart, materiaal Pe. Dit heeft een grote treksterkte en is uv bestendig. De mazen zijn 120 x 120mm, zodat bladeren er doorheen vallen (anders zou je een ophoping op het net kunnen krijgen).


Nog twee mooie voorbeelden van overdekte voetbalkooien met basketbal

Deze is (kleine) voetbalkooi 7,5 x 15m. Alle wanden 4 meter hoog en voorzien van basketbal


Grote overdekte voetbalkooi model Premium met kunstgras speelvloer, basketbalunits en 4 kleine doelen in de lange zijden. Ook hier zijn alle wanden 4 meter hoog.


Degelijk en bijzonder duurzaam!
Alle afgebeelde courts zijn opgebouwd met Security staanders met kunststofscheiding tussen de metalen delen. Dit is niet alleen degelijk en duurzaam, maar zorgt ook voor geluidsreductie al de bal tegen de wanden komt. Alle materialen zijn volbad verzinkt na het lassen en daarom durven we maar liefst 20 jaar garantie tegen doorroesten te geven!

Laagste prijsgarantie!
Ook durven wij nog altijd de laagste prijsgarantie te geven voor een gelijkwaardig product.
Door een zeer grote inkoop en het kiezen voor normale marges, kunnen wij onze prijzen scherp houden!

Indien u interesse heeft in een voetbalkooi of pannakooi, kan het vragen van een offerte bij SKWshop, absoluut geen kwaad. De prijzen zullen u aangenaam verrassen en vragen en offertes kosten u tenslotte niets. We informeren u graag :-) Voor ieder plein een passende oplossing.

Voor al onze mogelijkheden zie:De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWShop.nl de sterkste in pannakooi en voetbalkooi op maat!

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970Pannakooi mat basketbal, achterwanden 4 meter hoog en de lange wanden 1 meter hoog. Tevens is hier gekozen voor een Granuplast rolcoating en belijningen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten