dinsdag 29 maart 2022

Overkapping voor betaalautomatenOverkapping Palermo, ook ideaal voor betaalautomaten


SKWShop is sterk in fietsoverkappingen en rokersoverkappingen, maar wist u dat steeds vaker onze overkappingen en abri's ingezet worden om betaalautomaten te overkapping.
Bovenaan deze pagina onze Palermo in een 2 meter uitvoering. Deze wordt volledig gemonteerd geleverd en kan ook van een geïntegreerd Inlight systeem met sensor voorzien worden. De wanden zijn van ESG gehard veiligheidsglas en voor de profielen kunt ui kiezen uit diverse standaard ral kleuren.
Naast de afgebeelde 2 meter uitvoering is deze ook in een 3 meter uitvoering leverbaar.


Abri - overkapping K1
Ook onze kleinste, de K1 is een ideale overkapping voor parkeer- en betaalautomaten. Deze is ca 1 x 1 meter en ook in een 1.5 x 1.5m leverbaar. Voor de 1.5 x 1.5m geldt ook dat deze met een geïntegreerd Inlight systeem geleverd kan worden.


De kleinste uit ons assortiment abri - overkapping K1, hier ingezet als overkapping voor een parkeer automaat in Kerkrade


Onze Keulen-serie:
Deze is in bijna iedere afmeting leverbaar, ook met afsluitbare deur en zelfs een Inlight Heater met sensor. Op de afbeelding  hieronder ziet u een testopstelling voor een autoaamt die blikjes inneemt (recycling). Afmetingen 2 x 2 meter. Ook volledig gemonteerd geleverd en bijna iedere standaard ral kleur mogelijk. Voor alle modellen geldt trouwens dat we deze naar keuze met voetplaten voor montage op het maaiveld kunnen leveren, maar ook met verlengde staanders (200mm) voor montage onder het maaiveld. Aan u de keuze.Proefopstelling met deze overkapping model Keulen 2x2m in Rotterdam


Slechts enkele van onze vele mogelijkheden als het om overkappingsvraagstukken gaat. Maar omdat we niet echt reclame of promotie maken van deze toepassing even dit blog. 


Onze nieuwste telg in het assortiment:
Model Dresden, in een 2 meter, 3 meter en 4 meter uitvoering leverbaar. Ook deze wordt volledig gemonteerd geleverd. Het dak van gelamineerd veiligheidsglas en de wanden van ESG gehard veiligheidsglas.

Abri- overkapping Dresden, elegant en minimalistisch vormgegevenDe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWShop.nl uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.


Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

*31(0)502806970)
M: info@skwshop.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten