vrijdag 27 januari 2023

Fietsoverkapping model BF1000, meest verkocht!

Fietsoverkapping BF1000, lengte 6m verzinkt. Montagefoto.

 

Fietsoverkapping kopen? Onze BF1000 fietsoverkapping, nog altijd het meest verkocht.
Duurzaam, degelijk Nederlands fabricaat. Als het om prijs - kwaliteitsverhouding gaat een absoluut top product. Alle ijzerdelen volbad thermisch verzinkt na lassen en desgewenst gepoedercoat in een standaard ral kleur van uw keuze.

Leverbaar vanaf 3 meter.
De kan en zijwanden zijn van transparant slagvast tweezijdig UV-bestendig polycarbonaat. Vooral vrouwen voelen zich veilig in een transparante fietsoverkapping.

Leverbare lengtes:
- 3.0 meter
- 4.0 meter
- 4.5 meter
- 6.0 meter en dan iedere keer 3 meter extra.

Messcherpe prijzen:
De prijzen van onze BF1000 fietsoverkappingen zijn inclusief prefab fundering, transport en montage, mits de locatie goed toegankelijk is en de grond vrij van puin e.d. (We moeten de poeren 30x30cm in kunnen graven).


Al vanaf 2.695,00 ex btw


Fietsoverkapping BF1000, 2 stuks van 3 meter gecoat naast elkaar.


Snelle levering!
Doordat we de prefab delen van deze fietsoverkappingen op voorraad hebben, kunnen we deze  snel leveren/monteren. 

Fietsenrekken:
Voor onze BF1000 overkappingen adviseren we meestal onze fietsenrekken model 4000, hoog-laag fietsenrekken verzinkt. Deze geven door de hoge achterkant een uitstekende val/velgbescherming en bijna iedere fiets past hierin. Fietsoverkapping bF1000, lengte 4 meter met hoog-laag fietsenrekken model 4000


Vragen?

Neem dan even contact met ons op, vragen kosten u tenslotte niets en we informeren u graag.
Fietsoverkapping model BF1000, slechts 1 van onze vele mogelijkheden. Voor iedere smaak en ieder budget een passende oplossing (fietsoverkapping).

SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
Snelle vrijblijvende offerte en altijd gratis advies.T: *31(0)502806970
M: info@skwshop.nl
Opgeleverd:
Voetbalkooien en pannakooien, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. De voetbalkooi op de foto, model Premium is afgelopen week opgeleverd in Appingedam. Een vandalisme- en geluidsarme voetbalkooi met basketbal. De achterwanden 4 meter hoog, de lange wanden in de hoeken 2 meter hoog en dan 1 meter hoog.Voetbalkooi model Premium in het blauw gecoat. Locatie Eemsdelta Appingedam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten