dinsdag 3 januari 2023

Voetbalkooi model Premium

 

Voetbalkooi Premium met kunstgras en ingelegd logo bij rapper Boef

Voetbalkooien van SKWshop. We hebben een ruim assortiment, maar onze beste koop is nog altijd de Premiumserie. Voetbalkooien in bijna iedere afmeting leverbaar en wandhoogtes tot 4 meter.

Geluidsarm:
Door de kunststof scheiding tussen de staanders en panelen (Security-staanders). De staanders en panelen zelf zijn volbad verzinkt en desgewenst gepoedercoat in een fraaie ral kleur. We geven zelfs 20 jaar garantie op doorroesten!!

Laagste prijsgarantie:
Ook zijn we als het om deze serie voetbalkooien gaat zo overtuigd van onszelf dat we zonder probleem de laagste prijsgarantie durven geven voor een gelijkwaardig product. Ook vinden wij het belangrijk dat kinderen gratis kunnen sporten en spelen en houden onze marges laag als het om de productgroepen pannakooien en voetbalkooien gaat.


Nog een voetbalkooi model Premium met kunstgras, deze staat bij Guus Meeuwis in de tuin :-)


De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, zo kunnen we uw voetbalkooi voorzien van:

  • basketbal
  • uitneembare volleybalpalen
  • uitneembare tennisnetpalen
  • extra doelen en/of basketbalcombinaties in de lange wanden.

Volledig gelaste units:
In onze Premiumserie voetbalkooien gebruiken we volledig gelaste units. De ultieme duurzaamheid.
Voor de doelafmetingen heeft ui de keuze uit:
  • 1.5 x 0.75m
  • 2.0 x 1.00m
  • 2.0 x 2.00m
  • 3.0 x 2.00m.

Basketbal:
Dan adviseren we onze antivandaal rooster basketbalborden. Ook deze zijn in iedere standaard ral kleur leverbaar. Zie afbeelding onder, doelunits doelen 3x2m met daarop een verzinkt antivandaal basketbalbord.


Voetbaldoel basketbalunits. De units die we gebruiken zijn volledig gelast. ook volbad verzinkt en desgewenst vervolgens gepoedercoat in een standaard ral kleur van uw keuze.Nog een voorbeeld van onze voetbalkooi Premium. Deze is met basketbal en hebben we geplaatst in de Ardennen, geplaatst op een betonvloer.


De mogelijkheden zijn legio. Ook een overdekte voetbalkooi behoort tot onze mogelijkheden. We denken met u mee van begin tot eind. SKWShop.nl - Buiten de sterkste
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag. 

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970Voetbalkooi met basketbal en 4 kleine voetbaldoeltjes in de lange zijden, zodat er ook overdwars speelvelden ontstaan. Deze staat in Stadskanaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten