maandag 13 februari 2023

Voetbalkooien. De Premiumserie van SKWshop. Beste keuze, beste koop!

 

Voetbalkooi kopen? De Premiumserie van SKWshop. Beste keuze, beste koop! 

Uw voetbalkooi op maat. SKWShop heeft een ruim assortiment als het om voetbalkooien en pannakooien gaat. Maar onze meest verkochte is nog altijd onze Premiumserie.

Een geluidsarme en vandalisme-arme voetbalkooi -serie

Opgebouwd met Securitystaanders 60x40 en 80x40mm met daartussen dubbelstaafmatten volbad verzinkt na lassen. Hierdoor geven we ook nog eens 20 jaar garantie op doorroesten.

Sporten
Naast voetbal, kunnen we deze sportkooien ook voorzien van uitneembare tennisnetpalen, uitneembare volleybalpalen, basketbalvoorzieningen, hockeyslagplanken en uitneembare korfbalpalen. 


Grote voetbalkooi Premium 12 x 25m met netoverdekking, voetbal en basketbalvoorzieningen. Als speelvloer is er gekozen voor kunstgras zandgevuld met ingelegde belijningen.De lange wanden zijn voorzien van 4 kleine voetbaldoeltjes zodat er ook overdwars 2 speelvelden ontstaan.

Afmetingen voetbalkooi
Iedere afmeting is leverbaar en wandhoogtes tot maar liefst 5 meter. Ook een netoverdekking is mogelijk zoals de foto hierboven. We gebruiken dan spankabels zodat het net niet teveel doorhangt en netten van geknoopt PE, maas 120x120mm. met een zeer hoge treksterkte en uv-bestendigheid. 


Voetbalkooi Premium met basketbal en als speelvloer drainbeton met een groene coating en sportbelijningen.


Voetbaldoel-units
Voor onze voetbalkooien gebruiken we bij voorkeur onze volledig gelaste voetbaldoel -units. De ultieme duurzaamheid en geen contactgeluid. 

Volledig gelaste voetbaldoel units. Hier bezig met de montage van doelunits met doelen van 2x2m.


Leverbare afmetingen doelunits, al dan niet met basketbal

  • doelen 1.5 x 0.75m.
  • doelen 2.0 x 1.0m.
  • doelen 2.0 x 2.0m.
  • doelen 3.0 x 2.0m.


Montage voetbalkooi

De staanders gaan ca 1 meter de grond in en indien er beton ligt produceren we de voetbalkooi met voetplaten en schroeven we deze vast.


Kleine voetbalkooi 7.5 x 15m met onze volledig gelaste voetbaldoel basketbalunits met oversteek. Doelen 1.5 x 0.75m en hier is gekozen voor een rolcoating op de bestaande ondergrond met sportbelijningen. De leukste mini voetbalkooi met basketbal van Nederland.


Maatwerk - vakwerk
U leest het, onze mogelijkheden zijn legio. Als u een voetbalkooi wilt kopen, vraag dan ook een vrijblijvende offerte bij SKWshop, de prijzen zullen u aangenaam verrassen. En offertes en vragen kosten u tenslotte niets. We komen graag met u in contact :-)


SKWshop.nl - De sterkste in pannakooi en voetbalkooi op maat!
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes


M:info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970Voetbalkooi in Utrecht met een speciale rolcoating en voetbaldoel basketbalunits met 45 kleine doeltjes in de lange wanden.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten