zondag 5 februari 2023

Fietsoverkapping Leipzig

 

Fietsoverkapping model Leipzig, enkelzijdig. Lengte 6 meter. 1 van de fietsoverkappingen die we voor de politie in Antwerpen gemonteerd hebben


Fietsoverkapping kopen? Model Leipzig multifunctioneel en voordelig.

Een degelijke en duurzame overkapping die in diverse uitvoeringen leverbaar is. Een verrassend betaalbare, voordelige oplossing als u uw fietsen droog en netjes wilt parkeren.

Leverbaar in een uitvoering vanaf 4.3 meter.  De standaard uitvoering van fietsoverkapping Leipzig:
De basis is opgebouwd uit verzinkte profielen, al dan niet afgewerkt met een poedercoating in grijs-wit ral 9002. De staanders zijn voorzien van voetplaten met gaten t.b.v. een eenvoudige montage op het maaiveld. 


Als enkelzijdige overkapping en als dubbelzijdig fietsoverkapping leverbaar.
Het basisdeel van 4.3 meter kan iedere keer uitgebreid worden met aanbouwdelen met een lengte van 4.3 meter.
Ook voor de dubbelzijdige uitvoering geldt: leverbaar als basisdeel met een lengte van 4.3 meter en iedere keer weer uit te breiden met delen van 4.3m.

  • totale diepte enkelzijdige uitvoering: 2.200mm
  • totale diepte dubbelzijdige uitvoering: 4.400mm

Het dak is ook uitgevoerd in trapeziumplaat ral 9002.


Met of zonder wanden
U kiest eenvoudig of u een open fietsoverkapping wenst zonder wanden of met wanden.
De wandpanelen worden los verkocht en u kunt dus naar keuze geen, 1 of 2 zijwanden nemen en ook de achterwand is dus optioneel.


Afwijkende ral kleuren
SKWshop is misschien wel de enige leverancier in Nederland en België van fietsoverkapping model Leipzig, die deze in een andere ral kleur of kleurencombinatie uit kan voeren. 


Fietsoverkapping Leipzig in de dubbele uitvoering met de staanders gecoat in antraciet ral 7016. Hier is gekozen voor 2 zijwandpanelen en fietsenrekken model 1000 hoog-laag verzinkt.


Multifunctioneel
Naast het gebruik als fietsoverkapping leent deze zich natuurlijk ook uitstekend als overkapping voor materiaal opslag en wat dacht u hiervan, de dubbele uitvoering ingezet als rookruimte, schaftruimte buiten voor de medewerkers. Dus ook als rookoverkapping inzetbaar.


Fietsoverkapping model Leipzig in de tweezijdige uitvoering voorzien van onze parkbanken model Danielle. Een ideale plek voor de rokende collega's.


Levering en montage
Deze voordelige overkappingen worden als bouwpakket met handleiding geleverd of naar keuze volledig voor u geïnstalleerd inclusief funderingen.

Voor wie een fietsoverkapping, materiaalopslag overkapping of zelfs een rookruimte buiten voor zijn medewerkers wilt kopen. Dan is in veel gevallen overkapping Leipzig een uitstekende keuze.


Fietsoverkapping Leipzig 8.6m De tweezijdige uitvoering met zijwanden op klantverzoek volledig gecoat in diepzwart ral 9005.

Bijpassende fietsenrekken?
Ook dan bent u bij SKWshop aan het juiste adres, van standaard fietsenrekken tot fraaie design fietsen rekken en rekken voor E-bikes. We informeren u graag.


SKWshop.nl - ook sterk in fietsparkeren

Ruim assortiment
Zie voor ons gehele assortiment rijwieloverkappingen > fietsoverkapping kopen? Van standaard tot design oplossingen en onze super aanbieding fietsoverkapping model BF1000. Een transparante overkapping met een kap van tweezijdig uv-bestendig slagvast polycarbonaat.


Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.

M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970

Premium Partner WSM GMBH - De enige voor Nederland en België. En daar zijn we trots op.
SKWShop.nl - Buiten de sterkste!


Onze topaanbieding!

Fietsoverkapping model BF1000, hier 2 stuks tegenover elkaar met een lengte van 4.5 meter. 
Onze top aanbieding als het om fietsoverkappingen gaat. Leverbaar in een verzinkte uitvoering of in een ral kleur van uw keuze. Actieprijzen. Inclusief transport, funderingen en montage. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten