dinsdag 14 mei 2024

Ontdek de pannakooi Match van SKWshop

 

Pannakooi Match 7 x 10m Ral 9005. 1 van de 2 die we deze week in Venlo gemonteerd hebben


Wil je het plezier van straatvoetbal naar een hoger niveau tillen? De pannakooi Match van SKWshop biedt een ideale oplossing voor straatvoetballers van alle niveaus. Met diverse afmetingen en wandhoogtes beschikbaar, is deze pannakooi perfect voor zowel speelse amateurs als ambitieuze wedstrijdspelers.

Geluidsarm en mobiel:
Een van de meest opvallende kenmerken van de Pannakooi Match is de geluidsarme constructie. Dankzij de zorgvuldig gelaste panelen geniet je van een intensieve voetbalervaring zonder storend lawaai. Bovendien is deze pannakooi eenvoudig te verplaatsen, waardoor je de flexibiliteit hebt om hem te installeren waar je maar wilt.

Diverse afmetingen:
Of je nu een compacte pannakooi voor je achtertuin zoekt of een ruimere optie voor openbare parken, de Pannakooi Match is leverbaar in verschillende afmetingen. Van kleinere varianten die perfect zijn voor particulier gebruik tot grotere modellen die geschikt zijn voor gemeentelijke speelplaatsen, er is altijd een passende maat beschikbaar.Pannakooi Match, een aanwinst voor ieder sportief plein


Ronde uitvoering:
Naast de traditionele rechthoekige modellen biedt SKWshop ook een ronde uitvoering van de Pannakooi Match aan. Met een diameter van 6 meter volgens het officiële wedstrijdformaat, is deze ronde pannakooi ideaal voor het organiseren van uitdagende voetbalmatches met vrienden of buurtgenoten.


De ronde uitvoering van deze fraaie pannakooi. Hier met wanden van 1.5m hoog.


Duurzame materialen:
De Pannakooi Match is gebouwd om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Alle ijzerdelen zijn volbad verzinkt, wat betekent dat ze langdurige bescherming bieden tegen roest en corrosie. Bovendien zijn de panelen desgewenst gepoedercoat in een standaard RAL kleur van jouw keuze, waardoor de pannakooi niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens stijlvol uitziet.


Ideaal voor campings en schoolpleinen:
Zeer geluidsarm! En de veelzijdigheid en duurzaamheid van de Pannakooi Match maken hem ook perfect geschikt voor campings en schoolpleinen. Op campings biedt de pannakooi een geweldige manier voor gasten om actief te blijven en te genieten van ontspannen wedstrijdjes met medekampeerders. Voor schoolpleinen biedt de Pannakooi Match een veilige en leuke omgeving waar kinderen hun voetbalvaardigheden kunnen ontwikkelen en sociale banden kunnen versterken tijdens pauzes en naschoolse activiteiten. Met zijn robuuste constructie en onderhoudsarme ontwerp is de Pannakooi Match een waardevolle toevoeging aan elke buitenruimte, waar plezier en beweging centraal staan.


In de kleuren van FC Emmen bij het stadion. Pannakooi Match diameter 6m. Het officiële wedstrijdformaatConclusie:
Of je nu een straatvoetbaltoernooi organiseert of gewoon wat plezier wilt hebben met vrienden, de Pannakooi Match van SKWshop is de ideale toevoeging aan elke buitenruimte. Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak biedt deze pannakooi een ongeëvenaarde voetbalervaring voor jong en oud. Neem vandaag nog contact op met SKWshop en ontdek hoe je jouw straatvoetbalplezier naar nieuwe hoogten kunt tillen met de Pannakooi Match!


Pannakooi Match 4x6m SKWShop.nl - Buiten de sterkste!

Ook voor voetbalkooien en combi sportkooien het juiste adres. Zeer veel mogelijkheden voor messcherpe prijzen!


M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten