vrijdag 31 mei 2024

de veelzijdigheid van de fietsoverkapping BF1000

 


Fietsoverkapping BF1000. Nog altijd onze top aanbieding! Snelle levering en voor messcherpe prijzen!


Ontdek de veelzijdigheid van de fietsoverkapping BF1000: Ook ideaal als toeschouwers dug-out langs de lijn!

Bij SKWshop streven we ernaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden voor hun behoeften op het gebied van overkappingen. Ons populaire model, de BF1000 fietsoverkapping, is een uitstekend voorbeeld van onze toewijding aan kwaliteit en veelzijdigheid. Niet alleen is deze overkapping ideaal voor het droog parkeren van fietsen, maar hij kan nu ook perfect dienen als toeschouwers dug-out langs de lijn bij sportverenigingen.


De BF1000: Meer dan een fietsoverkapping
De BF1000 is ontworpen met het oog op functionaliteit en duurzaamheid. Deze overkapping biedt een uitstekende bescherming tegen weer en wind, waardoor fietsen droog en veilig staan. Maar de mogelijkheden van de BF1000 reiken verder dan alleen het beschermen van fietsen. Dankzij het doordachte ontwerp kan deze overkapping ook dienen als een comfortabele en beschutte plek voor toeschouwers bij sportevenementen.Als toeschouwer dug-out. BF1000, lengte 6m met witte polycarbonaat platen en onze parkbanken model Danielle in de kleur rood

Ideaal voor sportverenigingen
Sportverenigingen hebben vaak behoefte aan flexibele en duurzame oplossingen voor hun faciliteiten. De BF1000 biedt precies dat. Als toeschouwers dugout langs de lijn zorgt deze overkapping ervoor dat supporters droog en beschut kunnen genieten van de wedstrijden. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een professionele uitstraling van het sportcomplex.

Maatwerk
Net als bij de fietsoverkapping, is de BF1000 als toeschouwers dugout leverbaar in bijna iedere gewenste lengte en RAL kleur. Dit betekent dat de overkapping volledig op maat gemaakt kan worden om perfect aan te sluiten bij de behoeften en esthetiek van uw sportvereniging. Of u nu een kleine overkapping nodig heeft voor een lokaal veld, of een grotere opstelling voor een professioneel sportterrein, de BF1000 biedt de flexibiliteit die u zoekt.Fietsoverkapping BF1000 met een lengte van 9 meter. Gecoat in antracietgrijs. Ca 21 fietsplekken.


Top aanbieding van SKWshop
De BF1000 is niet alleen veelzijdig en aanpasbaar, maar ook nog altijd de top aanbieding van SKWshop als het gaat om droog fietsparkeren. Dit betekent dat u kunt rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, ongeacht of u de overkapping gebruikt voor fietsen of als dug-out.


Fietsoverkapping BF1000. Al vanaf 2695,- ex btw incl. transport, fundering en montage


Bestel vandaag nog uw BF1000
Bent u op zoek naar een hoogwaardige overkapping die zowel voor fietsen als voor toeschouwers gebruikt kan worden? De BF1000 van SKWshop is de perfecte oplossing. Bezoek onze website om meer te weten te komen over de mogelijkheden en bestel vandaag nog uw eigen BF1000 fietsoverkapping/toeschouwers dugout. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte configuratie voor uw behoefte.


Tot een lengte van maar liefst 9 meter kunnen we deze overkapping volledig gemonteerd bij u afleveren

SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte.
Buiten de sterkste!


M: info@skwshop.nl
*31(0)502806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten