woensdag 5 juni 2024

Voetbalkooi Kopen? Ook voor speciaal maatwerk!

 

De opgeleverde voetbalkooi met basketbal op het dak in Vlaanderen


Ook voor speciaal maatwerk is SKWshop het juiste adres
Bij SKWshop begrijpen we dat elke locatie unieke eisen heeft als het gaat om voetbalkooien Daarom bieden wij niet alleen standaard voetbalkooien aan, maar ook speciaal maatwerk dat perfect aansluit bij uw wensen en de beschikbare ruimte. Recentelijk hebben we in Vlaanderen een indrukwekkend project afgerond waarbij we een voetbalkooi met basketbalfaciliteiten op een dak hebben geplaatst.

Maatwerk voor de perfecte voetbalkooi
Elke voetbalkooi die we ontwerpen en installeren, wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail gerealiseerd. Voor het project in Vlaanderen hebben we gekozen voor een combinatie van robuuste materialen en slimme ontwerpoplossingen. De onderzijde van de kooi is gemaakt van spijlenhekwerk, wat zorgt voor een stevige en veilige basis. De rest van de kooi is afgewerkt met balvangnetten met een maas van 40 x 40 mm, wat bijdraagt aan een veilige en plezierige speelervaring.De antivandalisme antivandalisme voetbaldoelen VB200 met basketbal 


Antivandalisme voetbaldoelen
Voor de voetbaldoelen hebben we gekozen voor onze hoogwaardige antivandalisme doelen van 3x2 meter. Deze doelen zijn niet alleen duurzaam en bestand tegen intensief gebruik, maar ze bieden ook extra speelplezier dankzij de geïntegreerde basketbalringen boven de doelen. Dit multifunctionele ontwerp maakt de kooi geschikt voor meerdere sporten en bevordert actieve en veelzijdige speelomgevingen.

Een veelzijdige speelruimte op een Dak
Een van de meest bijzondere aspecten van dit project is de locatie: een dak. Dit bewijst dat onze voetbalkooien flexibel en aanpasbaar zijn aan diverse omgevingen, of het nu gaat om een schoolplein, een buurtpark of zelfs een dak van een gebouw. Door te kiezen voor maatwerkoplossingen kunnen we ervoor zorgen dat elke kooi optimaal benut wordt, ongeacht de beschikbare ruimte.


Ook deze hebben we op een dak gemonteerd. Deze voetbalkooi met 6 doelen staat in Leiden


Waarom kiezen voor SKWshop?
Bij SKWshop staan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid voorop. Onze maatwerk voetbalkooien zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik en diverse weersomstandigheden. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk project aan hun specifieke eisen voldoet en een veilige, plezierige speelomgeving biedt.


Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een voetbalkooi of heeft u specifieke wensen voor maatwerk? Neem dan contact op met SKWshop. Wij helpen u graag verder om uw sportfaciliteiten naar een hoger niveau te tillen. Vragen en offertes kosten u tenslotte niets.

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


Afmeingen 10 x 20m met kunstgras als speelvloer, een voetbalkooi model Premium (meest verkocht), deze staat gewoon op het maaiveld. Want ook voor gewone situaties is SKWshop het juiste adres.


Bij SKWshop maken we sportdromen werkelijkheid! We denken met u mee van begin tot eind en onze prijzen zullen u aangenaam verrassen.

SKWShop.nl - Buiten de sterkste!Hier is gekozen voor een Granuplast rolcoating met stroefheidskorrel als speelvloer. U ziet het de mogelijkheden zijn legio.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten