donderdag 20 juni 2024

Onze fietsenoverkapping: BF1000 - Droog fietsparkeren op zijn mooist


Deze week opgeleverd, fietsen overkapping BF1000, lengte 9 meter, voorzien van onze aanleunbeugels met tussenbuis


Op zoek naar een overkapping voor fietsen?

Ben je op zoek naar de perfecte oplossing voor het droog parkeren van je fiets? Zoek niet verder! Bij SKWshop bieden we de BF1000 fietsoverkapping aan, een stijlvolle en functionele overkapping die in iedere standaard RAL-kleur leverbaar is. Of je nu een kleine tuin hebt of een groot fietsenstalling nodig hebt, de BF1000 is de ideale keuze.

De voordelen van de BF1000 Fietsoverkapping

  1. Bescherming tegen weer en wind: De BF1000 biedt optimale bescherming tegen regen, sneeuw, en zon. Zo blijft je fiets in topconditie, ongeacht het weer.
  2. Maatwerk in kleur: Deze overkapping is verkrijgbaar in alle standaard RAL-kleuren. Kies een kleur die perfect bij je omgeving past en voeg een esthetisch aantrekkelijke aanvulling toe aan je buitenruimte.
  3. Duurzaam en stevig: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de BF1000 ontworpen om jarenlang mee te gaan. Het robuuste ontwerp zorgt voor een stabiele en veilige fietsparkeerplaats.
  4. Inclusief installatie: De BF1000 wordt gemonteerd geleverd tot een lengte van 9 meter. Voor grotere lengtes bouwen we de overkapping op locatie op, zodat je zeker weet dat alles perfect in elkaar zit.
  5. Veilig: Door de transparant kan van slagvast UV-bestendig polycarbonaat geven deze overkappingen een veilig gevoel. (Geen dode hoeken)

Top Aanbieding: Profiteer nu!

Onze BF1000 fietsoverkapping is nog steeds in de aanbieding. Dit is het perfecte moment om te investeren in een duurzame en stijlvolle oplossing voor het droog parkeren van je fiets.
Leverbare lengtes: Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter en vervolgens onbeperkt uit te breiden met aanbouwdelen.Twee stuks van deze verrassend voordelige rijwieloverkappingen naast elkaar. Beide zwart gecoat en een lengte van 3 meter. De rechter wordt gebruikt als fiets overkapping, de linker als rookabri.


Weer in diverse plaatsen geplaatst

De BF1000 is een hardloper in ons assortiment. Afgelopen week hebben we weer diverse BF1000 overkappingen geplaatst bij tevreden klanten door het hele land. Of het nu gaat om particuliere tuinen, bedrijfsterreinen, of scholen, onze BF1000 vindt overal zijn plek.

Compleet aanbod: Ook voor de bijpassende fietsenrekken

Bij SKWshop vind je niet alleen de beste fietsoverkappingen, maar ook de bijpassende fietsenrekken. Ons assortiment biedt voor elke situatie een geschikte oplossing. Combineer je BF1000 overkapping met een van onze hoogwaardige fietsenrekken voor een complete fietsparkeeroplossing.Ook deze hebben we deze week opgeleverd, fietsen overkapping BF1000 in een verzinkte uitvoering met een lengte van 9 meter.


Conclusie

De BF1000 fietsoverkapping van SKWshop is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, stijlvolle en functionele oplossing voor het droog parkeren van fietsen. Verkrijgbaar in elke standaard RAL-kleur en leverbaar tot 9 meter lengte, is de BF1000 geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Mis deze top aanbieding niet en zorg ervoor dat je fietsen altijd droog en beschermd staan.

Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Bij SKWshop ben je aan het juiste adres voor al je fietsparkeeroplossingen!


Fietsoverkapping BF1000, duurzaam en voordelig. Snelle levering


M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970

SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten