donderdag 27 juni 2024

Basketbal palen voor elke locatie

 


Onze Duo basketbalpaal. Uitgevoerd met twee geluidsarme basketbalborden in verschillende kleuren. Waarvan 1 ring op 305cm hoogte en de andere op 265cm hoogte. (U kunt zelf de bordhoogtes kiezen).


Van schoolpleinen tot professionele basketbalvelden bij SKWshop

Als je op zoek bent naar een basketbal paal voor buiten, dan ben je bij SKWshop aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan basketbalpalen, geschikt voor zowel recreatief gebruik als voor professionele doeleinden. Of je nu een basketbalpaal zoekt voor op het schoolplein, een openbare speelplaats, of een sportveld, wij hebben de perfecte oplossing voor je.


De perfecte basketbal paal voor buiten

Een basketbal paal voor buiten moet bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en intensief gebruik. Bij SKWshop vind je een breed scala aan basketbalpalen die speciaal ontworpen zijn om langdurig mee te gaan. Onze palen zijn robuust, duurzaam en kunnen worden geleverd met antivandaal kenmerken, waardoor ze ideaal zijn voor openbare locaties. Alle ijzerdelen zijn volbad verzinkt voor het lassen!! DE ultieme duurzaamheid. En hebben de rvs-uitvoeringen. Zoals onze basketbal paal Rothe Fixed.Onze populaire basketbalpaal model Classic. Een zeer degelijke en duurzame prijspakker voor buiten basketbalpalen


Basketbalpalen voor het schoolplein

Op zoek naar een veilige en duurzame basketbalpaal voor het schoolplein? Onze selectie is perfect afgestemd op de behoeften van scholen. We begrijpen dat veiligheid en duurzaamheid prioriteit hebben op een schoolplein, daarom bieden wij basketbalpalen aan die niet alleen stevig zijn, maar ook geluidsarme basketbalborden hebben. Dit vermindert overlast en zorgt voor een prettige speelomgeving voor de kinderen. Diverse bordhoogtes mogelijk!


Van recreatief tot professioneel

Bij SKWshop hebben we basketbalpalen voor elke situatie. Of je nu een eenvoudige paal nodig hebt voor recreatief gebruik of een professionele installatie voor wedstrijden, wij hebben het allemaal. Onze professionele basketbalpalen voldoen aan de hoogste normen en tevens kunnen de meeste kunnen zelfs geleverd worden met basketbalborden in RAL-kleur naar keuze, zodat je de uitstraling van de installatie volledig kunt afstemmen op de omgeving.


Onze antivandaal basketbal paal Heavy met aan 1 kant een wedstrijdformaat antivandaalbord en aan de andere kant een recreatie basketbalbord op kinderhoogte. Ook met alleen een wedstrijdbord leverbaar.


Speciale opties en montage

Naast de standaard opties bieden wij ook basketbalpalen met dubbele borden, wat ideaal is voor locaties waar meerdere kinderen en of teams tegelijk willen spelen. Bovendien kan je bij SKWshop kiezen voor levering inclusief montage. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de paal stevig en veilig wordt geïnstalleerd, zodat je er zeker van bent dat alles perfect werkt.


Verschillende  ringhoogtes

Onze basketbalpalen bieden ook de flexibiliteit van verschillende ringhoogtes, naar keuze, variërend van professionele hoogtes van 305 cm afwijking tot kinderhoogtes. Dit maakt onze palen ideaal voor gebruik door spelers en spelertjes van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Iedereen kan scoren!


Inbetonneerbaar of met een voetplaat? Op deze afbeelding ziet u hoe we een basketbalpaal in beton zetten. U kunt er ook voor kiezen een uitvoering met voetplaat en 4 voorgeboorde gaten te nemen.


Waarom kiezen voor SKWshop?

Ruim assortiment: Van recreatiebasketbalpalen tot professionele installaties.
Antivandaal opties: Ideaal voor openbare ruimtes en scholen.
Geluidsarme borden: Voor een stille en vredige speelomgeving.
Diverse RAL-kleuren: Pas de paal aan naar jouw wensen.
Ook basketbalpalen met instelbare ringhoogte.

Voor ieder plein een passende oplossing!


Onze basketbalpaal Profi met plexiglas wedstrijdbord en verende dunkring


Alleen levering of inclusief montage: Professionele installatie voor maximale veiligheid. WE ontzorgen u graag.

Bij SKWshop vind je gegarandeerd de basketbal paal die aan al jouw eisen voldoet. Bezoek onze website en ontdek het volledige assortiment. Of je nu een school, gemeente of sportvereniging bent, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte basketbaloplossing


SKWshop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte. Buiten de sterkste!

M:info@skwshop.nl
*31(0)(502806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten